Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
energična i prpošna

Autor knjige tvrdi: Bill Clinton uz pomoć Tajne službe krije ljubavnicu od Hillary

bill clinton
Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
1/9
22.07.2014.
u 22:36

U isječcima objavljenima u New York Postu navodi se kako misteriozna plavuša ima neometan pristup kući Clintonovih

Bill Clinton ima ljubavnicu kojoj je nadimak Energizer, stoji u novoj knjizi Detalji o prvoj obitelji: Agent Tajne službe otkriva skriveni život predsjednika (The First Family Detail: Secret Service Agents Reveal the Hidden Lives of Presidents) autora Ronalda Kesslera koja će tek biti objavljena.

U isječcima objavljenima u New York Postu navodi se kako misteriozna plavuša ima neometan pristup kući Clintonovih.

- Ne zaustavljaš je, ne prilaziš joj, samo je pustiš unutra - otkrio je jedan od pripadnika službe sigurnosti Clintonovih.

Opisuju je kao šarmantnu i prijateljski nastrojenu ženu, koja ponekad nosi i kolače tajnim agentima, a prema njihovim riječima, plavuša nadimka "Energizer" ima bujno silikonsko poprsje.

- Bio je vruć dan i nosila je vrlo otvorenu majicu. Sagnula se, što je otkrilo njene grudi. Činile su se vrlo prpošnima i novima. Uopće ne sumnjam kako nisu povećane - kaže tajni agent.

Jedan od zadataka pripadnika Tajne službe jest i da štite Billa od Hillary, a kako kažu, to rado čine, jer je Hillary redovito vrlo nepristojna prema njima.

- Zato što je toliko odvratna prema agentima i neugodna prema organima reda i vojske, agenti smatraju kako je raditi za nju jedan način kazne - dodaje.

>>Hillary krije hoće li u utrku za Bijelu kuću, a danas Monici Lewinsky želi 'sve najbolje'

>>Bill Clinton nije biološki otac svoje Chelsee?

>>Velika ispovijest Monice Lewinsky: Zvali su me glupačom i droljom

Foto: RICHARD DREW/Press Association/PIXSELL

RICHARD DREW/Press Association/PIXSELL

Komentara 5

1A
1A
23:24 22.07.2014.

Od Hillary je Bill Clinton krio i Angelinu Jolie s kojom je 2005 definitivno provodio noci u Svicarskom Davosu na Svjetskom ekonomskom forumu.

Avatar Jure_Trupina
Jure_Trupina
23:14 22.07.2014.

Pa tko više vjeruje da su ovo dvoje zajedno. Bill je svojoj prevarenoj i osramoćenoj ženi dugovao da ostane s njom dok ona pokušava izgraditi političku karijeru. Jedino što ih veže je politika.

Avatar Don_Genaro_Flores
Don_Genaro_Flores
23:45 22.07.2014.

nemrem se dobit

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije