navigacija Svijet 127
Sirijski predsjednik

Assad žestoko kritizirao Tursku i SAD: 'Žele me svrgnuti s vlasti'

Cilj je destabilizirati Siriju, svrgnuti i promijeniti vladu i umjesto toga na vlast dovesti njihove marionete, kazao je Al-Assad o SAD-u.

Foto: Reuters/PIXSELL

– Sto posto smo sigurni da su teroristi kemijsko oružje dobili izravno od Turske – kazao je sirijski predsjednik Bashar al-Assad u intervju Sputniku, mediju bliskom ruskim vlastima.

Al-Assad tvrdi kako teroristi u toj državi od Turske dobivaju i financijsku i vojnu potporu.

Amerikanci me žele svrgnuti s vlasti

– Izravno iz Turske! Postoje i dokazi za to, a neki od njih su se pojavili na internetu prije nekoliko godina. U Turskoj postoje stranke i članovi parlamenta koji su Vladu pitali za te optužbe – rekao je sirijski predsjednik. 

Učitavam video...

Smatra da će američke vlasti nastaviti sa svojim pokušajima da ga svrgnu s vlasti i postave svoju marionetsku vlast u Damasku. 

– Cilj je destabilizirati Siriju, svrgnuti i promijeniti vladu i umjesto toga na vlast dovesti njihove marionete. U tom pokušaju učinit će sve jer za njih cilj opravdava sredstvo – kazao je al-Assad o SAD-u i njegovim saveznicima koji su u prošlosti često govorili da mira u Siriji neće biti dok sadašnji režim ne siđe s vlasti. 

>>EKSKLUZIVNO U VEČERNJEM Al-Assad s našim reporterom o ratu u Siriji, hrvatskom oružju kod terorista...

>>'Assad je lažno optužen za kemijski napad. Imamo informacije da se spremaju novi!'

Ocijeni:

1 2 3 4 5

4 (11 ocjena)
Ispravi pogreške

Komentari

42
Registracija
 • jureh77 jureh77

  21.04.2017 u 14:12h

  Assad je državnik i borac protiv terorista podržanih od zapada
  57 70% 25
 • nemam-pojm@

  21.04.2017 u 14:44h

  Svi znamo to, znaju i oni iz čijeg pera "istina" koju pišu suprotna je. Krivotvore povjest, a sadašnjost hranu sa jednodimenzionalnom verzijom.
  48 70% 21
 • Tihomir 65 Tihomir 65

  21.04.2017 u 15:46h

  Ja mislim da 1% ljudi ima koji su tako plitki da vjeruju da če jedan državnik bacati otrove po svome gradskom predgrađu svjestan da šteti civilima svome napaćenom narodu. A pored sebe ima Rusa koji ima i daleko efikasnije i bolje Tate bombe.. Samo najteže naivčine vjeruju da Ameri ne mogu spavati od brige što se Sirici međusobno tamane na bilo koji način .. Ja bih rekao prije je veselje i zadovoljstvo sve veće . To je isto kao da se recimo Srbijanci se stalno međusobno dobro bombaju kad smo u ratu sa njima. Bilo bi nam jako žao da bi se žalili cijelome svijetu kao Ameri jadna njihova djeca i dobri Srbi ... Samo amerima se vjeruju i takvi scenariji ; zbog toga što su uvijek bili i ostali iskreni u vanjskoj politici ! A sami priznaju da prava istina i mnoge tajne dolaze tek u za javnost tek nakon 50 ili po novome za 100 godina kad nikome nije ništa bitno niti ga briga niti interesira njihova druga istina ?<!
  47 71% 19
 • frankies boy

  22.04.2017 u 00:58h

  Konacno je shvatio da dolazi kraj. Ako se preda EU nema smrtne kazne!
  1 17% 5
 • ranko75 ranko75

  21.04.2017 u 22:54h

  Cuo sam da se je Asad slozio da ode sa mjesta predsjednika, ali kada ameri uvedu zapadnu demokraciju sa paradama pedera u paketu u Avganistanu i Saudijskoj Arabiji,(Kataru, Iranu,Kuvajtu, Iraku,Pakistanu i Kini).Neka pocnu ameri tamo da uzgajaju demokraciju,pa kada to urade samo u Avganistanu i Saudijskoj Arabiji, on ce to zvanicno objaviti.
  6 67% 3
 • @ploto@ @ploto@

  21.04.2017 u 19:15h

  Turci su nepouzdani oportunisti i zato Putin nije nasjeo Erdoganu nakon što mu je pomogao nakon puča.Rusi još drže sankcije Turcima i neće ih dignuti jer su pretpostavili i znaju sa kime imaju posla.A predsjedniku Assadu možemo samo skinuti kapu.Njemu su cionisti nudili veliku lovu da se makne i ode u azil.On nije niti trepuo ,nego im je rekao da može umrijeti samo u svojoj državi. Mi koji smo kršćani,apsolutno podržavamo njega kao zaštitnika kršćana i svih umjerenih pripadnika različitih zajednica u multikulturalnom društvu kakvo je bila Sirija.
  9 82% 2
Pregledaj sve komentare
Pogledajte još
marić auto mostar
SUDIO HUMANITARNU UTAKMICU

Bruni Mariću išarali automobil u Mostaru