Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čuvar stabilnosti

Angela Merkel osoba godine po izboru Timesa

Germany's Chancellor Angela Merkel plays with models of trucks during an interactive demonstration of transportation logistics during her visit to the Future Logistics Living Lab in Sydney, November 17, 2014. Merkel is in Sydney following the G20 leaders
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
26.12.2014.
u 09:15

Britanski Times proglasio je njemačku kancelarku Angelu Merkel osobom godine

Britanski Times proglasio je njemačku kancelarku Angelu Merkel osobom godine.

Svoj izbor su objasnili činjenicom da je njemačka kancelarka imala središnju ulogu u očuvanju europske stabilnosti u vrijeme ponovne ruske agresije u istočnoj Europi.

Posebno joj priznaju preuzimanje kontrole u pregovorima Zapada sa ruskim predsjednikom Vladimirom Putinom nakon ruske aneksije Krima.

>>Putin već 
časti po Balkanu, vrijeme je 
da i Merkel odriješi kesu

>>Kohl: Merkel ne zna čak pravilno koristiti nož i vilicu

Komentara 29

GR
grgaman
09:27 26.12.2014.

Iz istog razloga nasi boljsevici na vlasti je nemogu smisliti gospodju Merkel. A i zato sto sramotna Hrvatska nema snage osuditi komunisticku diktaturu njene zlocine i zlocince nego to radi nazalost jedna Njemacka. A na vlasti imamo one koji stitee komunisticku ideologiju njene simbole i zlocince.

DA
Djeca_Arbata
14:43 26.12.2014.

Mislim da su pogriješili...trebali su izabrati podpredsjednika Vlade RH druga Branka Grčića...pored toga što posjeduje nadnaravne sposobnosti tumačenja prošlost ima viziju vidjeti budućnost na način kako nema niti jedna osoba u našem regionu...

TO
tolitol
09:53 26.12.2014.

Ozbiljna, inteligentna i nadasve sposobna državnica za ozbiljnu zemlju inteligentnih i sposobnih ljudi. Pitam li se samo zna li svirati klavir, pričati morbidne viceve ili bahatiti se na sve strane (što su, recimo, izgleda presudne "kvalitete" koje prosječni Hrvat očekuje od političara na izborima).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije