Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Objavila kompanija

Kopilot Lubitz je 2009. Lufthansi rekao za 'tešku depresivnu epizodu'

Andreas Lubitz zrakoplova nesreća Germanwings
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
31.03.2015.
u 19:34

Lufthansa je izvijestila, nakon interne istrage, da ih je Lubitz, kada je nastavio s letačkom obukom, obavijestio da je "imao tešku depresivnu epizodu" 2009. godine.

Kopilot zrakoplova Germanwingsa Andreas Lubitz obavijestio je Lufthansu 2009. godine da pati od depresije, piše Spiegel.

Lufthansa je izvijestila, nakon interne istrage, da ih je Lubitz, kada je nastavio s letačkom obukom, obavijestio da je "imao tešku depresivnu epizodu" 2009. godine.

Liječnici ocijenili da je sposoban za letenje

Kompanija je tužiteljima u Dusseldorfu poslala dodatne dokumente nastale tijekom Lubitzove obuke i liječničke dokumente. Među tim dokumentima nalazi se i Lubitzov e-mail letačkoj školi u kojem govori o svojoj bolesti.

Lubitz je prošao trening u Lufthansinoj pilotskoj školi u Bremenu, ali je školovanje morao prekinuti na pola godine. Poslije su liječnici Lufthanse ocijenili da je "sposoban za letenje". Andreas Lubitz prošlog se tjedna zaključao u pilotsku kabinu Germanwingsova zrakoplova te ga je srušio u francuskim Alpama i u smrt, uz sebe, odveo još 149 putnika i članova posade.

>>Prije dva mjeseca pilot predvidio scenarij rušenja aviona Germanwingsa!

>>Google Maps zamaglio sliku doma Andreasa Lubitza

Komentara 11

Avatar Chicha
Chicha
20:23 31.03.2015.

Poslednja vest je da je bio i prikriveni homoseksualac?? Kako svaki dan dobije po neku novu etiketu, nadam se da su do sada sve istrosene. Najlakse je ocrniti coveka koji ne moze da se brani!! Cela prica gubi na kredibilitetuu i pitanje je sta je pravi uzrok pada aviona?

Avatar majkomila22
majkomila22
22:07 31.03.2015.

Dajte ljudi,ne vjerujte u sve što čujete od medija...

Avatar majkomila22
majkomila22
22:08 31.03.2015.

Meni je najviše žao tog kopilota...čovjek poginuo ni kriv ni dužan,mrtvog ga pljuju i izmišljaju svaki dan sve veću glupost...žao mi je njegove obitelji i prijatelja...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije