Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obama je posljednji

Amerikance zabrinulo proročanstvo Babe Vange: Hoće li Trump postati predsjednik?

Baba Vanga
Foto: wikipedia
1/5
30.12.2016.
u 09:55

Bugarska proročica predvidjela je i Obaminu pobjedu kazavši kako će 44. predsjednik SAD-a biti Afroamerikanac

Poznata bugarska proročica Baba Vanga privukla je pozornost Amerikanaca uoči ustoličenja Donalda Trumpa za predsjednika, a koje bi se trebalo dogoditi 20. siječnja.

Naime, portal International Business Times prisjetio se njezinih brojnih proročanstava, nazvavši je balkanskim Nostradamusom. Poseban naglasak bio je na onom koje se odnosi na predsjednike. Prema njemu, Barack Obama trebao bi biti posljednji predsjednik SAD-a.

– Baba Vanga predvidjela je nekoliko velikih svjetskih događaja poput tsunamija u 2004. godini, ekonomske krize u 2008., klimatskih promjena... Iako je umrla 1996., postotak njezinih procjena bio je iznimno visok, pogodila je u 85 posto slučaja – pišu Amerikanci i dodaju:

– Bugarska proročica predvidjela je i Obaminu pobjedu kazavši kako će 44. predsjednik SAD-a biti Afroamerikanac. No, dodala je i kako će on biti posljednji predsjednik. Doduše, nije poznato što je točno pod time mislila. Možda da će doći do promjene sustava vladavine u kojem prestaje postojati uloga predsjednika – nagađa IB Times.

Na Vangina proročanstva nadovezao se i oskarovac, redatelj Michael Moore, koji je još u kolovozu predvidio Trumpovu pobjedu.

– Ništa od onog što se predviđalo uoči izbora nije se dogodilo, već upravo suprotno. Stoga bi se i u sljedećim tjednima moglo dogoditi nešto ludo i neočekivano. Možda Trump jednostavno odustane i prije ulaska u predsjednički ured. Svi govore kako je to nemoguće. No, isto tako, mnogima se dogodilo da su prvi dan na novom radnom mjestu shvatili kako su odabrali pogrešan posao – naglasio je Moore.  

Komentara 52

Avatar littleMORGEN
littleMORGEN
10:10 30.12.2016.

Trump ce biti kralj, na to je mislila

Avatar 123456
123456
11:43 30.12.2016.

soroševci na aparatima - pa dokle ćete se koprcati? Užitak je gledati to vaše koprcanje bez šanse!! Shvatite da ste popušili i da će gospodin Trump biti predsjednik USD, a uz gospodina cara Putina biti će to sjajan duet koji vam jamči propast u žurnom obliku! Dosta ste štete "gospodo" soroševci" nanjeli svijetu - nestanite zauvijek!!!!

DU
Deleted user
10:32 30.12.2016.

Koje gluposti!!!! Nevjerojatno da se - vjerojatno u nedostatku ozbiljnih vijesti - plasiraju ovakve budalaštine! Ova je baba nešto predvidjela??? Zanimjivo je da se ovih tzv. "proročanstava" netko uvijek sjeti, i prilagodi ih aktualnim događajima, tek onda kad se je to nešto već dogodilo. Nevjerojatno da si netko ozbiljan dopušta uopće pisati o tome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije