Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izdana tjeralica

Američki učitelj hrvatskog podrijetla zlostavljao učenicu pa pobjegao u Njemačku?

Vucic
Foto: Facebook
02.09.2014.
u 22:39

Nakon što su optužbe izašle na vidjelo, Vučić je navodno pobjegao u Njemačku, a za njim je raspisana tjeralica s nagradom od čak milijun dolara!

Michael R. Vucic (37), učitelj u američkoj školi u Lake Forestu  (Illinois) optužen je za seksualno zlostavljanje svoje tada 13-godišnje učenice, javlja Daily Herald.

Prema policijskom izvješću djevojka se jučer požalila baki i djedu kako je 2012. njezin učitelj s njom imao neprimjeren seksualni kontakt dok još nije imala ni 13 godina. U izvješću se navodi i kako Vucic ima rodbinu u Hrvatskoj.

Nakon što su optužbe izašle na vidjelo, Vucic je navodno pobjegao u Njemačku, a za njim je raspisana tjeralica s nagradom od čak milijun dolara!

U optužnici se navodi da je Vucic 2012. godine u pet navrata u svome uredu zlostavljao 13-godišnju djevojčicu koja je tek sada odlučila progovoriti.

Vucic je s maloljetnicom navodno putem Facebooka nastavio komunicirati i nakon zlostavljanja, a nakon što mu je dala do znanja kako će ga raskrinkati, naglo je napustio zemlju.

Vucicevi prijatelji i roditelji učenika, ostali su šokirani optužbama na račun učitelja koji je "djelovao mirno i bez grijeha". 

>> Osuđeni ubojica oteo djevojčicu (12) u gužvi i silovao je na Dravi

Ključne riječi

Komentara 7

IM
imotadin
03:51 03.09.2014.

Evo ga, čim je silovatelj onda je hrvatskog podrijetla, a kad je uspješan gospodarstvenik , profesor ili liječnik onda se podrijetlo rijetko spominje.

DU
Deleted user
23:40 02.09.2014.

Zar taj silovatelj Vučić nije onaj slinavi srbijanski političar?

BA
banijash
09:36 03.09.2014.

Dok god je takav za vas na prvom mjestu Hrvat ili Srbin niste nista bolji od njega. Takav je prije svega najgori ološ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije