Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
heathrow

Američki Boeing sa 183 putnika prisilno sletio zbog napuknuća vjetrobranskog stakla

boeing
Foto: Twitter/Airlive.net
29.11.2015.
u 09:41

Član kabinskog osoblja Jack Hudock na Twitteru je objavio i fotografiju rasprsnutog stakla, no profil mu je naknadno ugašen. Ipak, fotografiju su prenijerli drugi twitter profili.

Boeing American Airlinesa sa 183 putnika jučer je prisilno sletio na londonski Heathrow nakon što se rasprsnulo vjetrobransko staklo. Glasnogovornik tvrtke potvrdio je događaj te naveo da se istražuje zašto je do toga došlo zbog čega će avion ostati na Heathrowu.

Avion je letio iz Milana za New York. Nakon slijetanja, putnici su drugim letovima stigli na svoje odredište.

Član kabinskog osoblja Jack Hudock na Twitteru je objavio i fotografiju rasprsnutog stakla, no profil mu je naknadno ugašen. Ipak, fotografiju su prenijerli drugi twitter profili.

 

Komentara 1

DU
Deleted user
13:07 29.11.2015.

Staklo se nije "rasprsnulo" kako pisete, vec je nesto udarilo u prozor kokpita. Pogledajte rupu na staklu iz koje izlaze sve pukotine! Osim toga da se "rasprsnulo" vise ga uopce ne bi bilo! Ispravno je: napuknulo je!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije