Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aleksandar Vučić:

'Pozvat ću Milanovića na razgovor. Hoće li to željeti ili neće, to je druga stvar'

Aleksandar Vučić
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/2
01.04.2015.
u 22:16

- Zamolit ću i premijera Milanovića da članovi hrvatske Vlade pokažu nešto više poštovanja prema Srbiji - kazao je Vučić.

Srpski premijer Aleksandar Vučić kazao je da Srbija neće povući svog predstavnika iz Zagreba te će po povratku iz Slovačke pozvati hrvatskog premijera Zorana Milanovića da telefonski razgovaraju.

- Čim se budem vratio iz Slovačke, pozvat ću premijera Milanovića na telefonski razgovor. Hoće li on to željeti ili neće, to je druga stvar - kazao je Vučić, piše B92. Srpski premijer je najavio da će sa njihove strane zaustaviti svaku retoriku "koja bi dalje potpirivala loše strasti".

"Slike paljenja zastave su loše slike koje idu iz Beograda"

- S druge strane, zamolit ću i premijera Milanovića da članovi hrvatske Vlade pokažu nešto više poštovanja prema Srbiji - kazao je Vučić. Rekao je i da Srbija nije povlačila predstavnika iz Zagreba "ni za teže incidente kada je cijeli stadion izvikivao 'Za dom spremni'" pa tako neće ni sada.

"Slike paljenja zastave su loše slike koje idu iz Beograda - kazao je Vučić o današnjem Šešeljevom paljenju hrvatske zastave. - Ti koji su palili zastave nisu učinili ništa protiv Hrvatske, a ni ništa protiv sebe, već protiv Srbije - dodao je Vučić i naglasio da su protiv tih poduzete neophodne mjere.

Podsjetimo, hrvatsko Ministarstvo vanjskih poslova danas je uputilo oštar prosvjed Srbiji te najavilo da će hrvatskog veleposlanika u Srbiji pozvati na konzultacije u Zagreb.

>>Hrvatska uputila oštar prosvjed Srbiji: Veleposlanik pozvan na konzultacije u Zagreb

>>Nova provokacija Vojislava Šešelja: 'Sretan sam što sam zapalio hrvatsku zastavu'

>>'Svima je jasno da je Šešelj ratni zločinac i mjesto mu je u Haagu'

Komentara 67

Avatar docCL
docCL
22:56 01.04.2015.

Ocekivana reakcija srbijanskih politicara. Clan srbijanske vlade izvreda Caneta, ustvrdi da je Gotovina Ustaski General, a ovaj Seseljev ucenik opet nesto izvoljeva. Seselj zapali hrvatsku zastavu i vreda RH njegov suborac i sljedbenik ga ni ne spomene. Srpska posla i bizantinski mentalitet za koji zna vec cjeli Svijet. Ne se raspavljati s cetnickom vojvodom Nikolicem ni s njegovim posilnim, povuci veleposlanika dok se ne uljude i ispricaju.Postovanje treba zasluziti i njegovati, a vi ga svojom politkom i odnosom prema Hrvatskoj niste zasluzili. Kad priznate agresiju, ukazete na grobove nestalih, vratite umjetnine i pismohrane koje ste oteli mozemo pricati o ratnoj osteti. A do onda ZBOGOM.

ĆA
ćaćaća
23:07 01.04.2015.

srbiju za sva vremena treba odhebati..oni uvijek isto razmišljaju..što misli šešelj to mislio i ovaj..

Avatar Matija22
Matija22
23:01 01.04.2015.

Zamolit ću i premijera Milanovića da članovi hrvatske Vlade pokažu nešto više poštovanja prema Srbiji - kazao je Vučić. ko je tu lud ovi pale zastave i još traže da im se izvine

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije