Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poginulo troje mladih

Detalji stravične nesreće: 'Ako nema mjesta, evo ja ću u gepek...'

BMW
Foto: Screenshot YouTube/Blic
1/2
23.11.2014.
u 09:34

Miloš Janković jedan je od troje mladih koji su se utopili u Dunavu

- Drugari, ako nema mjesta, evo ja ću u gepek. Nije problem - rekao je Miloš Janković (20) svojim prijateljima uoči vožnje koja će ga odvesti u smrt.

Šestočlana družina nakon zabave u Beogradu autom je, jučer u ranim jutarnjim satima, sletjela u Dunav. Troje ih se utopilo, uključujući i Jankovića koji je bio u prtljažniku. Preživjeli vozač Dušan Jovanović bio je pod utjecajem alkohola te kod sebe nije imao vozačku dozvolu.

Kako prenosi Blic, policijski su roniocu u automobilu zatekli Nemanju Antića (18) i A. S. (16). Nakon što je olupina BMW-a "trojke" izvučena iz rijeke policija je otvorila prtljažnik i zatekla stravičan prizor.

 

- Utopljeni mladić je do posljednjeg trenutka pokušavao izaći iz prtljažnika. To smo zaključili jer je nogama razvalio jedan dio zadnjeg sjedišta pokušavajući da nađe izlaz iz jezive situacije. Međutim, voda je u automobil brzo nadirala i mladić se nije izvukao - rekao je neimenovani izvor Blica.

Među troje mladih koji su se uspjeli izvući inače je i Luka V. (20), sin poznate novinarke Olje Bećković, navodi Blic.

>> Troje mladih utopilo se u Dunavu u Beogradu, pijani vozač preživio

Komentara 32

TA
takitako
12:26 23.11.2014.

netko tu laze !!! jedan od prisutnih koji je proziveo, izjavio je da u gepek mladic nije htjeo,da je plakao ,necu u gepek......tako je prvo pisalo u novinama.tko je sada izbrisaotext u clanak ,i suti o tome u beogradskim novinama

L0
luena 01
10:59 23.11.2014.

I opet glavni je krivac alkohol.. nikad da se nauce ne pij kad vozis i ne sjedaj pijanom u auto pa nek ti je prijatelj... Oduzmi mu kljuceve auta ...

KO
KonstantinZac
11:40 23.11.2014.

Ovakve stvari ne poznaju nacionalnost. Rijec je o mladim ljudima i ovako nesto bi trebalo biti opomena svim mladima pa i u Hrvatskoj. Jer mladi u Hrvatskoj takodjer nisu imuni na slicnee stvari. Naravno ima onih ciji mozak je toliko ogranicen pa u svemu vide najprije nacionalnost pa tek ostalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije