Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUGE CIJEVI NA CESTAMA

Antiteroristička akcija u Bruxellesu: policija pretraživala kuće u Molenbeeku, privedeno 3 ljudi

bruxelles
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
15.01.2017.
u 00:03

U pretragama ništa nije pronađeno, priopćeno je. Područje je bilo zatvoreno za promet dok su se terenom kretali specijalci sa strojnicama

Belgijska policija privela je troje ljudi na ispitivanje nakon pretraga kuća u Bruxellesu povezanih s antiterorističkom istragom, priopćili su tužitelji u subotu.

Kako prenosi Reuters, pretrage su izvršene u četvrti Molenbeek, koja je postala poznata nakon što su njezini mještani s vezama u Siriji sudjelovali u pariškim napadima u studenom 2015.

U pretragama ništa nije pronađeno, priopćeno je. Područje je bilo zatvoreno za promet dok su se terenom kretali specijalci sa strojnicama, a iznad je letio i helikopter.

Glasnogovornica tužiteljstva Ine Van Wymersch rekla je da su obavljene četiri pretrage.

- Akcija je završila. Ništa nije pronađeno, ni oružje ni eksploziv - rekla je, prenosi Telegraph.

>> Nijemci uhitili islamista iz Srbije. Planirao se zaletiti kamionom u masu ljudi!

>> Kamionom gazio ljude po šetnici, ubio 4 vojnika. Netanyahu povezao ovaj napad s napadima u Francuskoj i Berlinu

Komentara 1

VE
velika
08:35 15.01.2017.

Iskreno meni nisu jasne te "no go zone" niti u nekim belgijskim gradovima niti u npr Malmou u Švedskoj...što to znači "policajci se boje" tamo vlada "shiraja zakon" pa to je u najmanju ruku neodgovorno prema poreznim obveznicima tih zemalja ukratko ti plaćaš porez za cijelu zemlju a predstavnici zakona ne mogu u neke četvrti..(to je pak najmanji problem ali u zapadnoj demokraciji vrlo bitan) ...druga stvar ako ne može policija, može vojska i točka. Osim toga eu pravosuđe je svinjarija npr Afganistanac koji je napao neke ljude u Nizozemmskoj osuđen na 8 godina ..pušten nakon 4 , uputio se u posjet rođacima u Veliku Britaniju ...(pa jer nećemo mu valjda uskraćivati ljudska prava) tamo napao sa mačetom 4 policajca...mislim Hallo ...Najvažnija činjenica je da ono što mi (Europljani ) mislimo da smo plemeniti...oni Azijati i Afrikanci misle da smo slabi ..i to je to...nisam za nasilje nisam za represiju ...ali dopuštati "no go zone" u EU gradovima je recept za katastrofu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije