Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpisani primjerak

Prvo izdanje Hitlerova Mein Kampfa prodaje se za 35.000 dolara

adolf hitler
Foto: PA/Pixsell
05.03.2015.
u 07:00

Riječ je o potpisanom primjerku knjige koji je Hitler darovao dvanaestom članu nacističke stranke Philippu Bouhleru

Prvo izdanje knjige Mein Kampf nacističkog vođe Adolfa Hitlera prodaje se na on line aukciji, a očekuje se da će postići cijenu od 35 tisuća dolara.

Riječ je o potpisanom primjerku knjige koji je Hitler darovao dvanaestom članu nacističke stranke Philippu Bouhleru. Aukcija je izazvala burne reakcije, no prodavatelj iz Los Angelesa Nate Sanders ističe kako je to dio povijesti i ne vidi u tome ništa sporno.

>> Učitelj objavio fotografiju i kaznili ga s gotovo 5000 kuna

Ključne riječi

Komentara 3

MT
miki_trasi
07:32 05.03.2015.

A kolko bi tek kostalo izdanje na hebrejskom!

Avatar emilsalis
emilsalis
17:32 05.03.2015.

Bio sam na aukciju te stranice..niko nije dao ponudu...preskupa je....ja sam je mogao kupiti za 100 eura al procitao je ne bi.....sadrzaj poznat

Avatar emilsalis
emilsalis
09:20 05.03.2015.

U Israelu je Majn Kamf davno vec prevedena i u slobodnoj je prodaji.Cilj je bio imati potpuno uvida u zlocinackim namerama bolesnog Antisemite Adolfa !! Mi nemozemo kritikovati jedan sistem i rasiste Tipa Adolfa,Pavelica i sl.njemu ako nemamo potpuni uvid u njihovom pisanju .Zato je Majn Kamf i u Israelu dozvoljena !!! U Nemackoj dolazi 2016 prvo slobodno izdanje na trzistu ali sa kaomentarima i objasnjenjima uz svaku Hitlerovu laz...nesto sl. kao sa objasnjenjima u Bibliji !!!! Cilj ovih komentara je zastiti mentalnu higijenu naroda od Kuge i bolestine zvana Nacionalsocijalizam i nj.varijanta !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije