Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vatre ivanjske

Tilda u hospiciju s Patrikom priprema svoj grandiozni povratak

vatre ivanjske
Foto: RTL
1/4
30.10.2014.
u 15:35

Viktor je zatečen Klarinom objavom o trudnoći. Klara poludi na njegovu reakciju i želi otići s imanja

Ani se učini da je vidjela Tildu, a takvu je zatječe Dinka kojoj Ana konačno priznaje svoje sumnje. Dinka je uvjerava da je to nemoguće. Dok Dinka psihološki opravdava Anine sumnje, Tilda u hospiciju s Patrikom priprema svoj grandiozni povratak.  Ana u ordinaciji zaprima poziv iz hospicija i saznaje da je Tilda ipak živa. Hitno odlazi ondje i nalazi Tildu u naizgled jako lošem stanju.

Viktor je zatečen Klarinom objavom o trudnoći. Klara poludi na njegovu reakciju i želi otići s imanja, ali je Viktor zaustavi. Nastoji je uvjeriti da je sretan. Bez obzira na Viktorovu sreću, Klara još uvijek nije sigurna da će lažnom trudnoćom uspjeti upecati Viktora. Zato odlazi do Bože i povjerava mu da će uskoro postati djed.

Kada Viktor odlazi kod Marije po utjehu zbog Klarine trudnoće, ondje zatiče Andriju koji se upravo vratio i traži oprost za svu štetu koju je Viktoru nanio. Elena uviđa da je Božo drži u šaci te odlazi Petru i laže da joj Božo ne da razvod. Elena ponudi rješenje u nadi da će preduhitriti Božu – neka Petar hitno plati odvjetnike i preuzme imanje. No Petar je na rubu bankrota! Što će učiniti?

>>Tilda ucjenjuje Patrika fotografijama njega i mrtve Sabine

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije