Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
crna ruža

Sumnja u Kendalu iz dana u dan postaje sve teža

crna ruža
Foto: NovaTV
1/5
22.10.2014.
u 16:29

Baran ni ne sluti da je to sve zapravo bila zamka u kojoj je bi ispitao svoju sumnju

Kendal dolazi kod Barana kojemu je sada već bolje te ga poziva na kavu kako bi se ispričali. Ebru govori Firatu kako ne razumije zašto joj je Narin rekla da joj nikada neće dati Barana. Kendal joj govori da ne treba tražiti dublji smisao u Narininom ponašanju jer je odjedanput ostala bez skoro svih ljudi koje voli.

Sibel muči problem što ako Ozlem opet napadne nju i njezinu sestru, a Kendal joj govori da može biti mirna, jer sve dok je on u konaku njoj se neće ništa dogoditi. Sumnja u Kendalu iz dana u dan postaje sve teža. Kendal-aga dovodi se do krajnjih granica ne uspijevajući razlučiti je li mu lagao Baran ili Sibel. Odvodi Barana na obalu i daruje mu pištolj kako bi pucao iz njega.

Baran ni ne sluti da je to sve zapravo bila zamka u kojoj je bi ispitao svoju sumnju da li je Baran spavao sa Sibel. Mjaka Kadrije želi pomiriti sve u konaku te poziva večeru, a mnogima se neće svidjeti njezina ideja.

>>Majka Kadrije ne može više gledati Ozlem kako se uništava

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije