Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav zaplet

Sultan razmišlja o novom ubojstvu, a Riza doznaje za ljubav njegove majke i Hajdara

Dila
Foto: Nova TV
1/9
23.04.2014.
u 12:56

Kad Fatma ugleda kako se njezina mama Melike i Hajdar drže za ruke, ne zna što da radi te se nalazi pred velikom dilemom.

Sultan nastavlja sa svojim spletkama ne gubeći vrijeme.

Razmišlja o tome da upotpunosti eliminira djeda, ali nije svjesna zamke koju joj postavlja Azer.

Foto: Nova TV, RTL

Dila ugleda Arzu u Adani te se šokira. Dila je jako neodlučna, ne zna komu vjerovati. Za to vrijeme tužitelj ne bira načine kako bi smjestio Rizi i poslao ga u zatvor. Kakav je plan smislio ovog puta?

Kad Fatma ugleda kako se njezina mama Melike i Hajdar drže za ruke, ne zna što da radi te se nalazi pred velikom dilemom. Svjesna je da će Riza poluditi ukoliko mu otkrije tajnu. Fatma više ne može podnijeti da se Hajdar i njezina majka zbližavaju te odluči sve reći Rizi.

Foto: Nova TV, RTL

Riza ne može vjerovati Fatminim riječima te dobije živčani slom. Što će Riza učiniti?

>>Dila misli da je Azer ubio njenu majku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije