Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kud puklo da puklo

Snježana se sprema za izlazak s Damirom jer joj je obećao dvije haljine

kud puklo da puklo
Foto: PR FOTO
1/9
19.09.2014.
u 17:00

Katarina, Krešo i Damir provode zabavan dan u parku. Nakon što ih je nahranio u svojoj brvnari, Damir ih odvede do atrakcije parka, kamene kugle...

Katarina, Krešo i Damir provode zabavan dan u parku. Nakon što ih je nahranio u svojoj brvnari, Damir ih odvede do atrakcije parka, kamene kugle.

Krešo i Katarina su impresionirani kuglom i strašno ih zabavlja Damirova priča o tome kako kugla ispunjava želje. Uz puno smijeha Krešo zaželi da Tomislav postane bolji čovjek. Tomislav i Josip su napravili metu i pucaju u nju iz Đurine sačmarice. U zabavi im se pridružuje i Ljubo. Na kraju iz paintball puške Tomislav napuca Milu.

Kada Mile sazna od Josipa da cijevi za vodu treba povuć preko mjesne parcele, odluči uskratiti unucima suglasnost. Nakon Miličinog posjeta selu, Mile poziva unuke na ručak. Snježana se ponovno sprema za novi izlazak sa Damirom. Obećao joj je dvije haljine i odlazak u šoping. No, neugodno se iznenadi kada u šoping s njima ode i vel. Mirko. Barbara je uspjela u svojoj namjeri da vel. Mirko organizira duhovne vježbe, no Ljubo, Damir i Josip ne žele u tome sudjelovati.

Snježana i Diana ih ucijenjuju. Diana Josipa seksom, a Snježana Damira zbog sramoćenja na Janjču. Milica traži od Tomislava da postane "najbolji prijatelj" Katarini i Kreši i sazna sve njihove probleme kako bi ih ona mogla koristiti protiv njih. Denis dolazi kod Marka i Višnje, želi znati gdje je Katarina. Od straha da se Katarina zbog Denisa ne vrati u Zagreb, Marko zaključava stan. Josip i Ljubo pored bunara postavljaju kameru. Sveto u dućanu prikuplja potpise za Milinu smjenu. Dijeli na akciji lopate za potpis. Vel. Mirko to želi spriječiti. Ručak kod Mile nije krenuo baš najbolje. Tomislav ne jede janjetinu. Zdenka i Mile ponude Katarini kupaonu. Katarina se odlazi tuširati.

Foto: PR FOTO

>>"Kud puklo da puklo": Humor na obroncima Žumberačkog gorja

>>Tomislav i Krešo su, perući se na bunaru, 'poplavili' selo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije