Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kud puklo da puklo

Snježana Diani priznaje da je zaljubljena u Tomislava

kud puklo da puklo
Foto: NovaTV
31.10.2014.
u 14:48

Damir se dolazi zahvaliti Kati što ga nije izdala - čeka ga šok: ona kaže da je razmišljala i da se trebaju prestati družiti što Damira jako pogodi

Tomislava nema, svi umiješani u njegovu otmicu se zabrinu. Milica dolazi u selo i sve ih postrojava. Vrši pritisak na Ljubu, organizira vlastitu istragu, Ane joj je sumnjiva. Katarina, Josip i Damir organiziraju potragu u šumi. Damir prizna sve što zna - Katarina se jako naljuti.

Tomislav, nakon početnih avantura u prirodi ima bliski susret s divljom svinjom i spašava se bijegom na drvo u posljednji čas. Milica nalazi tragove guma (koje Mile i Stipe pokušavaju uništiti) i Damirov gumb s košulje (kojeg Ljubo umalo uništi). Snježana Diani priznaje da je zaljubljena u Tomislava. Milka okuplja selo i jasno kaže da moraju biti protiv Đurinih unuka.

Potraga nalazi Tomislava. Milica povezuje dokaze s Damirom. Katarina ne izdaje Damira a Josip proguta dugme da uništi dokaz. Mile i Damir imaju ozbiljan razgovor koji opet preraste u svađu jer Mile spočitava Damiru druženje s Katarinom i probleme koje ima otkad je ona u selu. Milica okrivi Katarinu da izdaje obitelj zbog Damira. Kata pukne i kaže joj da zna za podmićivanje Nediljka.

Damir se dolazi zahvaliti Kati što ga nije izdala - čeka ga šok: ona kaže da je razmišljala i da se trebaju prestati družiti što Damira jako pogodi.

>>Tomislava odvode u šumu gdje ga zavežu za drvo

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije