Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
toscana

Shrvani Mancini nosi tužnu vijest trima sestrama Taviani

toscana
Foto: PR FOTO
1/4
21.08.2014.
u 17:20

Tessa i Marzia ujutro se bude i otkriju da im nema bake. Izbezumljene su i zovu Auroru koja sada živi na imanju Monforte jer se udala za Edoarda...

Tessa i Marzia ujutro se bude i otkriju da im nema bake. Izbezumljene su i zovu Auroru koja sada živi na imanju Monforte jer se udala za Edoarda. Tri su sestre sve zabrinutije i počnu tražiti baku. U međuvremenu Mancini kraj ceste pronalazi truplo mrtve žene koju je navodno pregazio automobil. To je Ottavia. Shrvani Mancini nosi tužnu vijest trima sestrama Taviani. Veronica odluči zaključati svoju majku Bettinu na tavanu i lišiti je vode i hrane.

Mancini istražuje Ottavijinu smrt. Odlazi razgovarati s Ferentinom i kaže mu da misli da su sve smrti u Villalbi povezane. Ferentino je zabrinut zbog Mancinijeve upornosti i poštenja i to raspravi s ostalim članovima bratstva. Tessa istražuje sama i odlazi Ruggeru. Uvjerena je da je Ottavijina smrt povezana sa smrtima Viole i Andree. Banka kontaktira s trima sestrama. Baka Ottavia imala je pretinac u kojemu su našli 152 milijuna lira. Otkriju da je otvorila pretinac 1984.  Tavianice pokušavaju otkriti zašto je njihova baka svaki mjesec pohranjivala u pretinac 4 milijuna i nije potrošila ni novčića.

>>Scilla u međuvremenu zaprosi Lauru

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije