Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekinuo s kolegicom

Pokorio je čak i Koreju, na listi je najutjecajnijih ljudi na svijetu, ali mu u ljubavi nikako ne ide

cagatay
Foto: Promo
21.09.2014.
u 11:00

Zvijezda serije "Djevojka imena Feriha" prekinuo je ljubavnu vezu sa Serenay Sarıkayom i na setu je više ne želi ni poljubiti

Obožavateljice mladog Çağataya Ulusoya ne prestaju ga opsjedati. Otkako se proslavio ulogom u seriji "Djevojka imena Feriha", koja se reprizira u popodnevnim satima na programu Dome TV, njegovo ime tinejdžericama (ali i onima koje su davno izašle iz tih godina) gotovo je svetinja. Çağatay je trenutačno u Turskoj omiljen zbog uloge Yamana u seriji "Medcezir" koja dobiva nagrade i daleko od granica njegove domovine. Nedavno je tako 24-godišnjak u Seulu dobio nagradu na Međunarodnom festivalu dramskog programa za najboljeg glumca u seriji, dok je njegov "Medcezir" dobio nagradu za najbolju seriju. U Koreji su glumca dočekale horde obožavateljica pa je čak i voditeljica programa komentirala da je nevjerojatno zgodan.

U društvu zvijezda

Çağatayu je pratnja na putu bila scenaristica serije Ece Yörenç koja potpisuje neke od najuspješnije turskih sapunica – "Strasti Orijenta", "Izgubljena čast", "Nebo i zemlja"...

Tijekom ljeta glumcu je priznata posebna čast jer je dobitnik medalje za izvrsnost za najutjecajnije osobe u svijetu u 2014. godini na području umjetnosti, glazbe i kazališta. Na toj se listi našla i njegova partnerica iz serije "Djevojka imena Feriha" Hazal Kaya, ali i brojna hollywoodska imena: Sandra Bullock, Julia Roberts, Miley Cyrus...

Turski mediji raspisali su se i o navodnoj milijunskoj ponudi koju je Çağatay dobio za ulogu u jednom filmu, ali ju je on odbio radi snimanja druge sezone serije "Medcezir" za koju, prema pisanju turskih novinara, vjeruje da će biti još popularnija od prve.

Ovih je dana Ulusoy u medije došao i zbog nastavka suđenja zbog konzumiranja i posjedovanja opijata, ali se na ročištu nije pojavio, a sljedeće je zakazano za travanj 2015. Iako je nakon otkrivanja Çağatayevih nepodopština glumcu prijetio zatvor, kako vrijeme odmiče, tako su i priče o kazni sve tiše, a čini se da mladom glumcu naruku idu i suci koji mu zbog činjenice da je javna osoba izlaze ususret.

No, nije suđenje jedini razlog zbog kojeg se Çağatay ovih dana provlači po medijima. Naime, Turci pišu kako je došao kraj njegovoj ljubavnoj vezi s kolegicom iz "Medcezira" Serenay Sarıkayom.

Rat s bivšom djevojkom

Navodno je do prekida došlo tijekom ljeta premda se govorilo da će par otputovati zajedno u Sjedinjene Američke Države na glumačke radionice, gdje su se trebali družiti i s glumcima iz originalne postave serije "O.C." prema kojoj je "Medcezir" nastao.

Što je presudilo kraju, nije poznato, ali naravno da turski novinari nisu pustili cijelu stvar na miru, nego pišu da je Ulusoy utjehu našao u Deryji Şensoy. A prekjučer se pojavila i vijest da su Serenay i Çağatay na setu druge sezone "Medcezira" morali snimati scenu ljubljena zbog koje je nastao problem. Navodno je upravo Çağatay prigovarao jer se mora ljubiti s bivšom djevojkom, a kada su ga novinari upitali zašto je dramio na setu, samo se nasmijao i ušao u automobil.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije