Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
crna ruža

Ozlemin osvetnički plan ne spašava je, već vodi u smrtnu opasnost

crna ruža
Foto: RTL
1/6
30.10.2014.
u 15:52

Melak konačno saznaje da je Redžep imao izlaz kako bi ih obije spasio. Ozlem odlazi ponovno preuzeti CD na kojemu je Muratovo ubojstvo

Majka Kadrije govori Emine kako je Narin cijelo vrijeme znala za Murata i Ebru ali ga je čekala i sada kada ima prosca, ona ga odbija. Melek dobija kutiju od Sadik age u kojem se nalazi Redžepovo pismo.

Melak konačno saznaje da je Redžep imao izlaz kako bi ih obije spasio. Ozlem odlazi ponovno preuzeti CD na kojemu je Muratovo ubojstvo, no saznaje da je netko prije nje uzeo CD. Došlo je do zabune, Ozlem je uzela snimku rođendana, a Ada snimku na kojoj Kendal baca Murata u rijeku. Sibel se ponovno zakvači s Ajše zbog ove tajne što će je morati skrivati od Kendala. Ebru pak u konaku doživljava razna iznenađenja i njezini odnosi s ukućanima bivaju sve zategnutiji.

Dok Ozlem razmišlja otkriti cijelu istinu, zatekne se u ponoru bez dna. Suprotno očekivanome, Ozlemin osvetnički plan je ne spašava, nego je vodi u smrtnu opasnost. Kendal doživi šok kad se uvjeri da je Ozlem pogledala snimke. Odvlači Ozlem odande i poziva je na red. Ozlem je stjerana u kut, potrebno joj je čudo da se izvuče iz Kendalovih ruku. S druge strane, Ada ludi jer joj se Baran miješa u stvari.

>>Sibel i Ajše nisu uspjele pobjeći, pa Ajše nagovara Sibel da pokušaju ponovno

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije