Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
crna ruža

Ozlem konačno otkriva lozinku na Redžepovu mobitelu

crna ruža
Foto: NovaTV
1/7
23.10.2014.
u 18:32

Ebru je s djecom i Firatom u polju ruža i svi provode ugodno popodne radeći

Melek i Ozlem tuguju, Melek za Redžepom, a Ozlem za nerođenim djetetom. Odlučuju otići i potražiti Ređepov grob kako bi se Melek mogla pomoliti.

Ebru je s djecom i Firatom u polju ruža i svi provode ugodno popodne radeći, čak je i Ada odlučila da se više neće ljutiti na Firata.  Iako se Ajše i Baran sad stalno viđaju u konaku, pritisak pod kojim se Ajše nalazi i škripac u kojemu je Baran čine da se svakog dana sve više udaljavaju jedno od drugoga.

Ta situacija dobrano udaljava Barana od konaka i Kendal-age kojeg je gledao kao oca. Iako to nitko ne želi vidjeti, ova situacija najviše pogađa Narin. Ozlem konačno otkriva lozinku na Redžepovu  mobitelu koja će ju dovesti u ogromnu prednost.

>>Sumnja u Kendalu iz dana u dan postaje sve teža

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije