Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Edith González:

Nisam majka koja je stalno kod kuće, kći mora znati da uživam u poslu

Edith Gonzales
Foto: Promo
1/2
23.05.2015.
u 13:45

Edith González naša je publika upoznala još u seriji "Divlja ruža" koja se snimala 1987. godine, a kod nas se prikazala nekoliko godina kasnije.

Nakon što sljedećeg tjedna Doma TV završi s prikazivanjem serije "Vrtlog strasti", 27. svibnja u istom terminu počinje serija "Salome" u kojoj glavne uloge imaju Edith González i Guy Ecker.

Serija je snimljena 2001. godine, a prvi dio smješten je u 80-e godine i priča o Salome, trbušnoj plesačici koja ostaje trudna, ali bježi od oca svog djeteta Julija Montesina zbog njegove posesivne majke. Nakon dva desetljeća Salome se vraća, ali kao Fernanda, poslovna žena koja krije tajnu iz prošlosti...

Edith González naša je publika upoznala još u seriji "Divlja ruža" koja se snimala 1987. godine, a kod nas se prikazala nekoliko godina kasnije. Od tada smo je gledali u mnogim sapunicama, a jedna od najupečatljivijih bila je "Dona Barbara" koja će uskoro, prema najavi TV kuće Televisa, doživjeti i svoj remake.

Glavnu ulogu sada će igrati Aracely Arámbula, poznata meksička glumica, pjevačica i manekenka. Iako je na početku izgledalo da Edith, poznata po svom teškom karakteru, nije oduševljena svojom nasljednicom, ipak je izjavila kako vjeruje da će Aracely dobro odigrati ulogu.

Unatoč brojnim ulogama i priznanjima koje je dobila za njih, Edith kaže da je njena najvažnija uloga ona majčinska. Glumica ima 10-godišnju kćer Constanzu.

– Često me zbog posla nema, ali mislim da ne propuštam zbog toga kćerino djetinjstvo jer vjerujem da je važno da dijete vidi svoje roditelje kako uživaju u poslu – kaže glumica koja se uoči rođenja kćeri našla u ogromnom skandalu. Naime, Edith je dijete začela sa senatorom Santiagom Creelom koji je bio oženjen, kćer je priznao tek četiri godine nakon njezina rođenja.

>>Slavne dame se sredile za crveni tepih, no ipak su podbacile

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije