Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crna ruža

Narin odustaje od borbe s laži i oduzima si život

Crna Ruža
Foto: Nova TV
1/9
17.09.2014.
u 14:52

U konaku nastaje galama i nemir. Svi su u šoku. Odvoze Narin u bolnicu.

Ebru dolazi do majke Kadrije kako bi joj se ispričala u ime svojih kćeri i govori kako su one mlade i da im se razmišljanja me poklapaju sa njihovim vrijednostima.

Usred noći Kendal prima poziv da je Melek pronađena te hitro odlazi do majke Kadrije joj to priopćiti. Narin govori Baranu kako bi ona sve učinila za njega. Firat je došao u konak kako bi Narin rekao istinu. Narin uzima olovu u ruke i započinje pisati pismo namijenjeno Baranu a ono što će uslijediti promijenit će tijek stvari.

Narin iznemogla od borbe s laži, poseže za očajničkim potezom i oduzima si život. Netom poslije, njezin sin Baran ulazi u sobu i zatiče majku kako leži prekrivena krvlju.

U konaku nastaje galama i nemir. Svi su u šoku. Odvoze Narin u bolnicu.

>>Melek treba pomoć kako bi mogla pobjeći

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije