Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zora Dubrovačka

Maro i Judita otvaraju dušu jedan drugome te shvate koliko se vole

Zora Dubrovačka
Foto: Nova TV
1/5
23.04.2014.
u 13:24

Novu epizodu omiljene sapunice pogledajte u 20.10 sati na Novoj TV

Filip prima poziv na sud te odlazi Deši pitati je kako je to moguće, jer on nije predao potpisane papire za razvod.

Kad od Deše sazna da joj je Julijana dostavila svu dokumentaciju, Filip napada Julijanu te ju konačno ostavlja. Deša, unatoč tome, zaključi kako se za njih stvari ne mijenjaju. Ostaju i dalje distancirani. Za to vrijeme, očajna Julijana krade Deši ključeve od ormarića s lijekovima.

Foto: Nova TV, RTL

Dok Judita i Matija odlaze ka konobi, ostavljajući Zoru u Vili s Maris, Šiško odluči ipak otići na Matijino vjenčanje te nagovara Mara da učini isto, što on odbija. No, dobiva drugu ideju.

U međuvremenu, Adela se u konobi otvara Juditi koja ju prihvaća kao dio svoje obitelji. Adela se ponada kako će joj to uspjeti i s Dijanom, no Dijana ostaje pri svom mišljenju o Dživu, što Adelu uvrijedi. Dijani postaje premučno boraviti u konobi te krene prema crkvi gdje zatiče Šiška.

Za to vrijeme, veselje u konobi prekida Ljuba koja, zgranuta Matijinom odlukom da se uda, traži od kćeri da se vrati u Njemačku. No, Matija se odluči udati unatoč majčinoj zabrani.

Foto: Nova TV, RTL

U međuvremenu, Maro koristi priliku dok Judite nema i odlazi u Vilu. Želi provesti poslijepodne sa Zorom, što mu Maris ne dozvoljava. Bijesan Maro odlazi u konobu i traži od Judite da se vrati u Konavle ili više neće biti njegova žena, što Juditu duboko pogodi. Maro i Judita otvaraju dušu jedan drugome te shvate koliko se vole, koliko su jedan drugome važni te se naposlijetku mire i svi zajedno odlaze na Matijino vjenčanje.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije