Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
crna ruža

Majka Kadrije ne može više gledati Ozlem kako se uništava

crna ruža
Foto: NovaTV
1/4
21.10.2014.
u 17:08

Praznina u koju Ozlem zapadne nakon gubitka djeteta vuče je do točke zbog koje čini pogreške koje možda i neće moći ispraviti

Majka Kadrije ne može više gledati Ozlem kako se uništava s boli te joj odlazi reći da se mora sabrati te da je i ona izgubila dijete i zna kakva je to bol. Baran i Ada pomažu Ebru prskati crne ruže, no Baran se razboli a Ebru se zabrine za njega.

Uto dolazi Narin i napada Ebru govoreći joj da nema pravo iskorištavati njezinog sina kao što već iskorištava Firata za svoje poslove. Narinina pobuna kao uzrok sloma pod pritiskom ponovno pomuti ravnotežu u konaku. Narin dođe do te granice da bi ispričala Baranu istinu s kojom se do danas nije uspjela suočiti i od koje je bježala. Dok se Ebru, Ada, Maja i Ruzgar usprkos svima i svemu drže na nogama i uživaju što su kao obitelj ostali na okupu, velika obitelj u konaku puca zbog svojih tajni.

Praznina u koju Ozlem zapadne nakon gubitka djeteta vuče je do točke zbog koje čini pogreške koje možda i neće moći ispraviti. Krajnja je meta Ozleminih računica Sibelin sin, kao odgovor na njezinu kćer.

>>Nakon gubitka djeteta, život za Ozlem više neće biti kao prije

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije