Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vatre ivanjske

Patrik mrtvu Sabinu unese u stan

vatre ivanjske
Foto: RTL
1/4
22.10.2014.
u 16:43

Prijeti da će prijaviti Tildu, a ona ga ucjenjuje – radit će za nju ili ide u zatvor!

Ana se slama nakon što je rekla Viktoru da ostane uz Klaru. Tamara je tješi, ali se ubrzo suoči s vlastitom dramom – trudna je! U međuvremenu u ordinaciju zove Andrija. Ana je ljuta na njega jer se potukao s Viktorom i više mu ništa ne vjeruje. A on je zvao upravo zato – da se ispriča što je lagao Viktoru da su njih dvoje bili zajedno.

Klara je bijesna i traži od Viktora pojašnjenje zašto je bio zaključan u sobi s Anom. On se pravda da su samo razgovarali. Viktor dvoji oko Klare koja igra na emocije, a ona osjeća kako ga sve više gubi te se odluči na radikalan potez! Ubrzo u ordinaciju dolazi inspektorica – netko je Anu anonimno prijavio da ilegalno radi kao liječnica.

Marija suoči Božu sa svim njegovim pogreškama vezanim uz Elenu i govori mu da pusti svoju ženu iz podruma. Dinka čuje njihov razgovor i odlazi u podrum pronaći Elenu. Pokušava razgovorom riješiti situaciju između njih dvije, ali bezuspješno. Naposljetku je pušta iz podruma, a bijesna Elena odlazi Boži i Mariji i prijeti im da će se osvetiti za to što su napravili.

Patrik mrtvu Sabinu unese u stan kako je ne bi netko vidio kako leži na hodniku. Prijeti da će prijaviti Tildu, a ona ga ucjenjuje - radit će za nju ili ide u zatvor! Hoće li Patrik pristati biti dio Tildine igre?

>>Sabina je ukrala Dinkinu glazbenu kutiju?

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije