Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUD PUKLO DA PUKLO

Katarina smatra kako na selu iskorištavaju žene za kuhanje, pranje i peglanje

kud puklo da puklo
Foto: NovaTV
1/6
21.10.2014.
u 17:17

Kad je Damir uvjeri da Zdenka uživa u tome i da joj zapravo nedostaje kuća, Katarina mu odluči pomoći da ponovo spoje nju i Milu

Barbara održi nadahnuti govor pred nezainteresiranim novim odbornicima. Mile je u depresiji zbog gubitka izbora i Zdenke. Stipe mu kuha splačine i Mile nije zadovoljan baš ničim što Stipe radi za njega. Tomislav i Snježana dogovaraju prvi seks. Katarina saznaje za Tomislavove namjere i pokušava upozoriti Snježanu da je Tomislav iskorištava, no ne uspijeva. Mili pozli, boli ga srce, svi misle da ima infarkt.

Na jedvite jade pristaje da ga Katarina pregleda – nije mu ništa, samo žgaravica od Stipine hrane. Damir i Katarina pucaju od smijeha, a Mile bijesni na što je spao da mu se i rođeni sin smije. Izgalami se na Stipu koji mu napokon prizna da je Mile sebičan, nezahvalan i da je zato izgubio izbore. Barbara pokuša ismijati Ane jer nije ušla u odbor, no ova joj ne ostaje dužna. Govori joj da je pijanica pred cijelom krčmom.

Barbara joj se, nahuškana od Svete, osvećuje uredbom o zabrani točenja alkohola u krčmi iza 20 sati. Ane traži Milinu pomoć, ali Mile je odbija – izabrali ste novu predsjednicu, sad se sami vadite. Ane ga optuži da je najobičnija kukavica. Diana pokušava odgovoriti Snježanu od seksa s Tomislavom, ali Snježana joj odgovara, samo da umiri samu sebe, kako je Tomislav možda ipak “onaj pravi”. Damir i Katarina se svađaju jer Katarina smatra kako na selu iskorištavaju žene za kuhanje, pranje i peglanje.

Kad je Damir uvjeri da Zdenka uživa u tome i da joj zapravo nedostaje kuća, Katarina mu odluči pomoći da ponovo spoje nju i Milu. Sveto trlja ruke jer svi gosti iz Anine krčme sad dolaze k njemu zbog alkohola. Barbara shvati da Sveto nije podržao zabranu točenja alkohola u krčmi zbog nje, nego zbog svoje vlastite koristi. Dospijeva na Barbarinu crnu listu.

>>Damir ima sve više problema zbog trača o impotenciji

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije