Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
crna ruža

Je li svaki bijeg ujedno spas ili samo početak novog ispaštanja?

crna ruža
Foto: NovaTV
1/4
20.11.2014.
u 18:16

I dok je Kendal posve shrvan zbog te vijesti, Sibel se slama i dolazi pred Kendala u posve drukčijem izdanju

Obitelj je saznala da su Baran i Ajše pobjegli čamcem te kreću u potragu. U isto vrijeme, Adu strašno pogađa Baranov nestanak te bježi iz škole kako bi ga išla pronaći.

Potporu pronalazi u Serdaru koji joj pomaže pronaći Barana. Ebru i Narin u nevolji udružuju snage i same kreću u potragu s brodom. Je li svaki bijeg ujedno spas ili samo početak novog ispaštanja?

Ebru je na novoj velikoj kušnji, ali ovaj put nije sama. Vijest koju su primili potresla je sve u konaku. Pronađena je barka kojom su Baran i Ajše isplovili. Vijest je vrlo bolna, ali zbog nje se između Ebru i Naran dogodilo nešto neočekivano.

I dok je Kendal posve shrvan zbog te vijesti, Sibel se slama i dolazi pred Kendala u posve drukčijem izdanju.

>>Serdar ne propušta priliku kako bi podbadao Oguza za Narin

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije