Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
draguljareva kći

Fatih ovaj put Savašu staje na žulj, no on nema namjere biti poražen

draguljareva kći
Foto: PR FOTO
1/5
19.08.2014.
u 18:36

Fatih, koji više nema izlaza, koristi svoj posljednji adut protiv Savaša. Fatih ovaj put Savašu staje na žulj...

Fatih, koji više nema izlaza, koristi svoj posljednji adut protiv Savaša. Fatih ovaj put Savašu staje na žulj. No Savaš nema namjere biti poražen. Posljednji događaji sad već povećavaju obračun između Fatiha i Savaša. Savaš, koji pametno kuje korake svog velikog plana, tjera Atu da donese jednu veliku odluku.

Odluka koju će Ata sad već pod velikim pritiskom donijeti pred Savašem, igrat će vrlo važnu ulogu u sudbini obojice. Kako je Savašev izdajnički potez završio sasvim neočekivano, iznenađenje večeri dolazi od Uftade. Vrijeme je da se obitelj Ataman i obitelj Katiboglu obračunaju! Zbog suradnje Savaša i Neslihan, Sureja se slama. Surejin iznenadni posjet zbuni i Fatiha... Odluka Savaša i Fatiha oko Sureje stvorit će sasvim novi kaos...

>Ata moli Fatiha da mu pomogne uvjeriti Ajšen u Savaševe namjere

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije