Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vatre ivanjske

Elena i dalje glumata pred Petrom i samo ga zavarava

vatre ivanjske
Foto: RTL
1/5
29.09.2014.
u 14:04

Hoće li Ana i Viktor izvući živu glavu?

U pokušaju da spasi Viktora iz goruće kolibe, nakon što ga je Andrija udario i pobjegao, Ana se ozlijedi. Pronađe ih Klara, koja pozove hitnu pomoć. Hoće li Ana i Viktor izvući živu glavu?

Elena i dalje glumata pred Petrom i zavarava ga samo da poljulja njegovo povjerenje u Dinku, koja ustraje u otkrivanju istine o Markovoj smrti. Sestrinsku svađu prekida telefonski poziv iz bolnice...

Nakon što dođe k svijesti, Patrik shvati da mu je nestala aktovka s novcem. Uzrujan zove policiju i optužuje goste pansiona da su ga pokrali. Očajan je, sam, bez doma i novca... Tomo i Vera se sažale nad njim i pozovu ga da prenoći kod njih.

>>Alen Liverić tekst za 'Vatre ivanjske' uči tako da ga prvo nacrta

Foto: Marko Lukunić/Pixsell

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije