Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Toscana

Doznajte što će se dogoditi u vašoj omiljenoj sapunici

Toscana
Foto: Nova TV
1/5
29.08.2014.
u 17:04

Kao nasljednica Gorijevih Aurora ima pravo na vinograd koji su Luca i Livia Monforte ukrali njezinoj obitelji koja je tada posjedovala Pietrarossu.

Elisabetta je, koja je tada bila Rosina prijateljica i osobna sluškinja, kontaktirala s Ruggerom i rekla mu da je dijete mrtvo i da rođaci žele ubiti Rosu. Pa je Ruggero uz pomoć tada vrlo mladih Luce Monfortea, Alfreda Scille i Giuseppea Ferentina ubio Rosine rođake te su međusobno podijelili zemljište na jednake dijelove.

U međuvremenu se Laura vraća majci Lisandri i počinje raditi kao prostitutka u bordelu.Amina, Ruggero i Veronica pronalaze Violu u podrumima Pietrarosse.

Ona se odluči predati karabinjerima. Veronica priznaje Antoniju majčina ubojstva te bude uhićena kao supočiniteljica. Istina o Edoardu ne izbije na vidjelo te on – tužan što je izgubio Auroru – odluči zauvijek otići iz mjesta. Elena odlazi zauvijek s imanja da bi živjela s Antoniom. Aurora želi da se napravi DNK-test da bi saznala je li Rosa zaista njezina majka. No Ferentino i sudac Savio falsificiraju nalaze kako bi ispali negativni. Međutim Antonio obavi još jedan test, a ovaj su put rezultati pozitivni. Ferentino je uhićen zbog falsificiranja i zbog toga što je član Triju ruža.

Kao nasljednica Gorijevih Aurora ima pravo na vinograd koji su Luca i Livia Monforte ukrali njezinoj obitelji koja je tada posjedovala Pietrarossu.

Livia je također optužena za pokušaj ubojstva Eve Taviani prije mnogo godina i za poticanje na ubojstvo Rose Gori.Marzia i Tessa odu u Sommarivine konjušnice po malu Evu i vrate je roditeljima. Elvira i Filippo nastave svoju vezu, a Cesare se pomri sa sinom.

U Pietrarossi Aurora nađe Veronicino pismo u kojemu piše da dok joj Aurora ne da staro imanje, Veronica joj neće dati da bude s Alessandrom kada izađe iz zatvora. Dok se Aurora vraća u Primaluce, upali se svjetlo na tavanu Pietrarosse. Ondje je lik koji nosi isti plašt koji je rabila Elisabetta…

Lik promatra Auroru kako odlazi. Alessandro i Aurora se pomire, no mladi joj se Monforte nije spreman vratiti. Možda jednoga dana, zajedno s malom Evom, opet pokušaju biti sretna obitelj kao nekada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije