Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kud puklo da puklo

Damir ima sve više problema zbog trača o impotenciji

kud puklo da puklo
Foto: NovaTV
1/4
20.10.2014.
u 16:08

Selo je u organizaciji plesa, Snježana i Diana prave plakate, Barbara kiti dvoranu, Ane posprema sve. Sveto donira karaoke i planira nastupiti.

Na sastanku seoskog vijeća odlučeno je da će plesa biti, ali su otvorene i neke ideje kako zaraditi od gospe, što je posebno naljutilo velečasnog Mirka koji ih je poziva na red.

Renata Krešu ucjenjuje s klincima i traži pola nasljedstva. Procuri da je sve saznala od Tomislava pa to rezultira tučom njih dvojice u kafiću zbog čega je Tomislav izopćen iz društva. Damir ima sve više problema zbog trača o impotenciji. Osim što je sprdnja sela, Snježana se preusmjerava na Ljubu i poziva ga na ples.

Njen cilj je uvjeriti se u istinitost trača. Mirko u knjigama nailazi na podatak da je kip zakopan zbog dobrobiti sela i to ga zabrine. Milu to nimalo ne zabrinjava, brine ga što je Mirko rekao don Anti za pronalazak pa don Ante, s pratnjom Nediljkom zahtjeva povrat kipa. Mile ih se rješava i sakriva kip. Selo je u organizaciji plesa, Snježana i Diana prave plakate, Barbara kiti dvoranu, Ane posprema sve. Sveto donira karaoke i planira nastupiti.

>>Rastu simpatije između Damira i Katarine

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije