Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vatre ivanjske

Božo hvata Elenu s diktafonom, a ona ga obrlati

vatre ivanjske
Foto: RTL
1/2
24.11.2014.
u 14:37

U međuvremenu Luka nalazi Tamarinu poruku te preko Klare doznaje da ju je Elena isplatila da ode

Iako ga Ana odbije, Viktor ipak shvati kako ona još uvijek gaji osjećaje prema njemu. Tilda pokušava spojiti Anu i Viktora. U međuvremenu Klara od Andrije, koji je u sve većem problemima zbog Magdalene, dozna da nije trudna. Viktor dolazi Ani i strastveno je ljubi, a Ana ga ovaj put ne odbija.

Božo hvata Elenu s diktafonom, zbog čega ona zaigra na svoje čari te ga uspije obrlatiti. U međuvremenu Luka nalazi Tamarinu poruku te preko Klare doznaje da ju je Elena isplatila da ode. Luka joj prijeti da će izbaciti Petra iz pansiona, zbog čega mu Elena želi oduzeti pansion. Slijedi šok kad ispred Dinke, Elene i samog Patrika Luka obznani da je Patrik suvlasnik pansiona.

>>Tilda od neurologa sazna da je smrtno bolesna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije