Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zora dubrovačka

Boris je nestao i ostavio pismo za Maris

Zora dubrovačka
Foto: NovaTV
1/5
24.04.2014.
u 14:00

Maro odluči osigurati budućnost Juditi i Zori te ocu predstavi plan ulaska u biznis s izgradnjom staklenika.

Dijana je sretna što je Šiško odlučio ipak podržati Matiju te njih dvoje, poneseni trenutkom, odlučuju zakopati ratne sjekire, a kad ugledaju pomirene Mara i Juditu, dodatno se obraduju.

S druge strane, Dživo i Adela izbjegavaju Kesovije u širokom luku. Upravo vjenčani Matija i Nikola dolaze u konobu, no njihova sreća je kratkog vijeka, jer Ljuba, nakon što načuje Matijin i Nikolin razgovor o kriminalu, odluči pozvati policiju. Sonja uhiti Nikolu, a Ljuba se pravi kao da ona nema s tim nikakve veze, tješi očajnu Matiju i ponudi joj pomoć uz uvjet da poništi brak i vrati se u Njemačku.

Maro odluči osigurati budućnost Juditi i Zori te ocu predstavi plan ulaska u biznis s izgradnjom staklenika. Šiško mu odluči financijski pomoć, jer se želi iskupiti. Maro, ne znajući da Šiško odlazi posuditi novac kod kamatara Bože, pun entuzijazma Juditu upoznaje sa svojim planom.

Judita je presretna, a uspije ga i nagovoriti da, dok se posao ne pokrene, bude s njom u Vili. Dok Deša i dalje inzistira na rastavi, Filip odluči da joj neće dati razvod i, umjesto na ročište, odlazi u bolnicu, gdje mu Glorija otkriva da su nestali sedativi.

Foto: NovaTV

Foto: Nova TV

Njih je ukrala Julijana i podmetnula ih Deši u stan. Deša ih nalazi, u čuđenju uzima u ruke, kad na njena vrata bane Filip. Iako mu pokušava objasniti da ona ne zna što lijekovi rade u njenom stanu, Filip joj ne vjeruje i daje joj otkaz. Po povratku u bolnicu, Filip sreće Julijanu koja je na odlasku iz Grada. Razočaran u Dešu, Filip ju zaustavlja... Na vratima Vile pojavljuje se kapetan Slaven koji Maris obavijesti da je Boris nestao. Za sobom je ostavio pismo za Maris...

>>Maro i Judita otvaraju dušu jedan drugome te shvate koliko se vole

>>Matija bježi s Nikolom iz grada

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije