Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kaya Hazal

Naučila sam kako živjeti s tračevima da sam drska i razmažena

Hazal Kaya
Foto: Promo
1/2
04.08.2015.
u 07:57

Lijepa Hazal koju gledatelji poznaju iz serije "Djevojka imena Feriha" vraća se na male ekrane u seriji "Igra laži", a priča nam o tome kako se nosi sa slavom i zlim jezicima

Talentirana mlada turska glumica Hazal Kaya, koju trenutačno gledamo u novoj hit seriji "Igra laži" na Novoj TV nastavlja nizati uspjehe u svojoj karijeri.

Hazal u turskoj seriji glumi Azru, mladu ambicioznu buntovnicu koja se cijeli život pitala zašto je njezina obitelj siromašna. Serija će pratiti što je sve Azra spremna učiniti da dođe do bogatstva i uspjeha te koliku će žrtvu morati podnijeti. Iako Hazal ima tek 24 godine, postigla je nevjerojatne uspjehe i stekla svjetsku popularnost glumeći u projektima koji su joj osigurali brojne nagrade i od kritike i od publike. Svoj posao obožava, ali priznaje da život pod budnim okom javnosti nije lako živjeti.

Težak život javne osobe

– Život pod povećalom javnosti nerijetko izaziva stres. Ponekad me zbog toga uhvati depresija i onda najradije ne izlazim, ali, srećom, imam puno dragih prijatelja s kojima se opustim, odemo u neki dobar restoran i uživamo u hrani. To mi odmah vrati volju za životom – izjavila je mlada glumica koja s likom Azre nema previše sličnosti.

Hazal je, naime, rođena 1990. godine u bogatoj i uglednoj odvjetničkoj obitelji. Ipak, unatoč bogatstvu i ugledu, nije imala jednostavno djetinjstvo. Roditelji su joj se rastali kad je imala sedam godina, a skrbništvo je dobila njezina majka Aysegül Kaya, odvjetnica koja je ujedno i jedna od osnivačica Udruge za zaštitu ženskih prava. Hazal za svoju majku kaže da joj je velika potpora, da je iznimno liberalna osoba, za razliku od njezina oca, i da bez nje ne bi imala tako uspješnu karijeru. Njezini su roditelji očekivali da će i Hazal biti odvjetnica, ali ona je odmalena znala da se želi baviti umjetnošću te je s četiri godine krenula na satove baleta, a kasnije je počela svirati violinu. Iako ima pretrpan raspored, jer je već počela snimati novu seriju "Mural", glumica obrazovanje smatra izuzetno važnim te je upisala fakultet u Istanbulu i govori tri strana jezika.

– Najprije sam mislila da ću nastaviti studirati glumu u Italiji, ali sam se ipak odlučila da to bude Amerika. Jezici mi odlično idu. Uz talijanski i francuski, odlično govorim engleski i mislim da neću imati problema – rekla je Hazal te dodala da počinje učiti i njemački jezik. Često se mora nositi s lažnim napisima u medijima i tračevima da je razmažena i da radi probleme na setovima, ali kaže da to ignorira jer zna da je izmišljeno.

Život na setu

– Atmosfera je na setu kao kod kuće, sve proživljavamo zajedno. Zato nikad ne govorim da se na setu dogodilo ovo ili ono, jer nam je to dom i smatram da se o povjerljivim stvarima ne govori. To je za mene kao da govorim ja nisam takva, ja sam zapravo ovakva. Mislim da od toga nema nikakve koristi jer na kraju će svatko vjerovati u ono što želi – rekla je glumica. Hazal se često pripisuju ljubavne veze s partnerima u serijama, ali to nije istina jer je glumica u vezi sa 15 godina starijim glumcem Alijem Atayom.

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
13:50 04.08.2015.

uzas....umjesto da ste bijesni sto vam tv kuce u nedostatku novca prikazuju lose i jeftine domace serije te turske i slicne, vi jos o njima pisete u novinama, i od nazovi glumaca pravite zvijezde....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije