Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kud puklo da puklo

Barbara uništava Svetin posao novom odredbom

kud puklo da puklo
Foto: Nova TV
1/5
22.10.2014.
u 16:37

Želi mu se osvetiti za financijsko iskorištavanje prijašnje odredbe o zabrani točenja alkohola u Aninoj krčmi

Mile i Stipe se mire. Damir i Katarina na prevaru dovode Milu i Zdenku na sastanak u župnom uredu, u nadi da će se pomiriti, ali to ne pođe za rukom ni vel. Mirku, ni Katarini. Uplakanu Zdenku nakon sastanka presretne Sveto i pozove je na čaj kod sebe. Stipe o tome obavijesti Milu, koji poludi i krene u Svetinu kuću.

Barbara uništava Svetin posao novom odredbom – zabrana rada trgovine nedjeljom, čime mu se želi osvetiti za financijsko iskorištavanje prijašnje odredbe o zabrani točenja alkohola u Aninoj krčmi (Sveto je prodavao alkohol u svom dućanu). Nakon Svetinog protestiranja, Barbara ga izbacuje iz odbora. Sveto traži pomoć u Ani, koja ga s gnušanjem odbija.

Ane se osvećuje Barbari (odredbom o zabrani točenja alkohola joj je upropastila posao) – šalje joj pod prozor pijane seljane, koji buče i pjevaju, na Barbarin užas.

Tomislav je nakon seksa sa Snježanom sretan i samouvjeren. Ona se nije baš najbolje provela i ne zna kako da mu to kaže. Na Dijanin poticaj iskreno govori šokiranom Tomislavu kako nije dobro funkcionirao u krevetu.

>>Katarina smatra kako na selu iskorištavaju žene za kuhanje, pranje i peglanje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije