Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vatre ivanjske

Andrija je otac Tamarina djeteta?!

vatra ivanjska
Foto: RTL
1/4
23.10.2014.
u 18:52

Inspektorica planira zatvoriti ambulantu jer je Ana zaposlena kao medicinska sestra, a obavlja posao liječnika opće prakse

Tamara ipak odlučuje Luki prešutjeti istinu o trudnoći. Igrom slučaja Vera shvati što Tamara skriva, ali obeća da nikome neće reći da je trudna. Tamara pokušava kontaktirati Andriju, no iako ga uspije dobiti, shvaća da se na njega, kao i dosad, neće moći osloniti. Zato mu prešuti trudnoću i činjenicu da je možda otac!

Inspektorica planira zatvoriti ambulantu jer je Ana zaposlena kao medicinska sestra, a obavlja posao liječnika opće prakse. Nakon što je podsjeti na Magdaleninu nesreću, Ana preispituje svoje odluke i liječničke sposobnosti. Tilda obeća Patriku da će šutjeti o nezgodi koja se dogodila Sabini ako on pristane raditi za nju.

Elena optužuje Božu i Mariju da su je zajedno držali zatvorenu. Božo odluči zaštititi Mariju i preuzima odgovornost na sebe. Pokušava umiriti Elenu i ispričati joj se zbog svoje impulzivne reakcije, no ona ga napušta. Božo se ne može pomiriti s gubitkom Elene i odluči još jednom pokušati razgovarati s njom. No zbog uzrujanosti mu pozli i pada na zemlju gdje ga pronalazi zabrinuti Viktor. Hoće li Božo preživjeti?

>>Patrik mrtvu Sabinu unese u stan

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije