Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
akcijsko znanstveno-fantastični triler

Peti val ekskluzivno u Cineplexxu!

Peti val
Foto: PR FOTO
1/36
12.02.2016.
u 16:24

Tinejdžerske super-zvijezde u akcijskom SF trileru snimljenom prema svjetski poznatom bestseleru: Peti val!

Nakon mega-popularnih filmskih franšiza „Sumrak saga“, „Igre gladi“ i „Različita“ snimljenih prema svjetskim književnim uspješnicama od ove godine (točnije od sredine veljače) u naša kina stiže novi filmski hit temeljen na još jednom poznatom bestseleru: PETI VAL! Riječ je o akcijskom znanstveno-fantastičnom trileru redatelja J. Blakesona u kojem su glavne uloge ostvarile tinejdžerske super-zvijezde Chloe Grace Moretz („Kick Ass“, „Pravednik“, „Hugo“, „Carrie“), Nick Robinson („Jurski svijet“) i Alex Roe. Ovim putem predstavljamo vam prvu kino najavu za ovaj sigurni filmski hit koji u Cineplexx stiže 18. veljače.

Četiri vala smrtonosnih napada (tama, uništenje, zaraza i invazija) ostavili su planet Zemlju potpuno devastiranom. Kako strah i nepovjerenje među ljudima rastu, Cassie (Grace Moretz) se nalazi u bijegu u očajničkoj potrazi za mlađim bratom kako bi ga spasila. Dok se priprema za neizbježni i smrtonosni peti val, Cassie je prisiljena udružiti snage s mladićem (Roe) koji bi možda mogao biti njezina jedina nada... Ako mu može vjerovati.

Književni bestseler „Peti val“ do sada je pobrao hvalospjeve kritike (čak je 21 tjedan proveo na listi bestselera New York Timesa), a mnogi ga uspoređuju s uspješnicama „Igre gladi“ i „Cesta“ te ističu da bi „Peti val“ za izvanzemaljce mogao učiniti ono što je „Sumrak saga“ učinila za vampire. „Peti val“ prvi je dio književne trilogije od koje je drugi dio pod naslovom „The Infinite Sea“ objavljen još u rujnu 2014., a treći dio planiran je za izdavanje u svibnju ove godine. Istoimeni akcijski SF triler kojeg ovdje predstavljamo također je prvi dio nadolazeće filmske trilogije.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije