Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Deadpool je stigao

Iza crvenog kostima krije se novi borbeni i humoristični antijunak

Foto: PR FOTO
1/19
10.02.2016.
u 10:00

Antijunak naoružan crnim smislom za humor i širokim spektrom poznavanja borilačkih vještina, glavna je zvijezda nove akcijske komedije

Adaptacije Marvelovih stripova iznova iznenađuju, sve češće se okreću humoru, a idejama pune kino dvorane. Uskoro nam stiže svjež i zaista zanimljivo upakiran proizvod nadljudskih moći.

Nova akcijska komedija donosi filmsku inačicu stripa Deadpool (Ryan Reynolds) i predstavlja nešto drugačiju priču o superjunacima. Upoznajte antijunaka Deadpoola, glavnog lika redateljskog prvijenca Tima Millera.

Bivši operativac Sigurnosnih snaga, Wade Wilson nakon dijagnosticiranog terminalnog stupnja karcinoma dobiva novu priliku i vidno intenzivniji način života. Rađa se Deadpool - antijunak naoružan crnim smislom za humor i širokim spektrom poznavanja borilačkih vještina.

Uz mogućnost regeneracije tkiva i neuronskih stanica, otporan je na telepatske moći i praktički neuništiv. Istrenirani ubojica i plaćenik vješt je u mačevanju, streljaštvu, a kao prirodno pričljiv junak razbija napetost scena humorističnim komentarima.

Zamišljena da pomiče granice, prema riječima stvaratelja, ekranizacija stripa Deadpool u idealnom je trenutku.

- Obraća se generaciji koja je vidjela sve adaptacije stripova, a nudi im lika u crvenom kostimu ne toliko različitog od njih samih - tvrdi Ryan Reynolds.

U trominutnoj testnoj snimci 2012. godine pokušali su uvjeriti studio da snimi film, na ljeto 2014. video dolazi u javnost. Mnoštvo pozitvnih komentara fanova rezultiralo je početkom produkcije iščekivanog filma.

- Na početku snimanja skupili smo se i rekli: "Trebalo nam je šest godina za realizaciju ideje, a sada radimo film i ovdje smo." Uzeli smo trenutak da se zahvalimo, a zatim krenuli snimati i zezati se - kaže lik Deadpoola.

Redatelj Miller spomenuo je mogućnost nastavka filma i to s istim glavnim glumcem, koji od junaka stripova planira utjeloviti još samo kostimiranog Wadea.

Film Deadpool pogledajte od 11. veljače u Cineplexxu City Center one Zagreb East i Split.

>> U novoj komediji usamljeni ljudi New Yorka pokušavaju pronaći sreću i zabavu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije