Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKA SENZACIJA

Švedska pilotkinja Boeinga 737 u Zadru je našla i ljubav

Malin Rydqvist
Foto: Instagram
1/11
30.11.2016.
u 17:25

Osim što leti za Hrvatsku, Malin Rydqvist zaručena je za Hrvata, a njezine joga-vratolomije hit su društvenih mreža

Šveđanka Malin Rydqvist pilotkinja je smještena u Hrvatskoj koja je postala prava senzacija na Instagramu zahvaljujući svojim joga-pozama, ali i poslu kojim se bavi. Kada ne upravlja Boeingom 737, 29-godišnja Malin vježba i snima prekrasne seksi fotografije na egzotičnim lokacijama, a na njima je često i Zadar, u kojem trenutačno živi. Na društvenim mrežama prati je više od 55 tisuća ljudi pa je seksepilna Šveđanka postala i hit-tema svjetskih medija.

Neizdrživa bol u leđima

Raspisali su se o tome i domaći novinari ističući kako su njezine fotografije i profili na društvenim mrežama odlični za turističku promociju Lijepe Naše. Prelijepa Malin jogu je počela prakticirati nakon nesreće koju je doživjela tijekom daskanja na snijegu 2008. godine. Nikako nije uspijevala riješiti se boli u leđima pa je odlučila pomoć potražiti u toj vrsti tjelovježbe koja joj je s vremenom postala prava opsesija.

– Pokušala sam raznim metodama i samo mi je joga pomogla. Pomogla mi je i da bolje razumijem samu sebe te da postanem bolja osoba – prenosi Daily Mail. Malin se ove godine zaručila za Hrvata Igora, piše Index, pa nema sumnje da će uz budućeg supruga nastaviti uživati u prirodnim ljepotama Dalmacije.

I ljubav i poštovanje

– U ljubavi mi je važno poštivanje, povjerenje i potpora osobe s kojom si u vezi. Kada ste zajedno snažniji i kad nemaš potrebu mijenjati osobu s kojom si, znaš da je to ljubav. Kad osjetiš leptiriće u trbuhu kad vam se susretnu pogledi, tada znaš da si zaljubljen – napisala je zanosna Malin ispod fotografije na kojoj je sa zaručnikom. Uživa u uzbuđenju koje joj donosi posao pilotkinje, a otkriva koja je to pozitivna strana njenog zanimanja.

– Sretna sam što tijekom leta nemam pristup internetu, nemam mobitel ni kompjutor. To je tako oslobađajući osjećaj – kaže Šveđanka. Osim što voli putovanja i sportske avanture, velika je ljubiteljica životinja, a njena ljubimica je mačka Stella.

– Sa zaručnikom sam je spasila s ceste, bila je gladna i umorna i jedva je čekala naš zagrljaj i hranu – kaže Malin.

>>Kendall Jenner ugasila Instagram profil

Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
17:47 30.11.2016.

ma sto je ovo avion u avionu

BR
Brontops
17:52 30.11.2016.

Divna osoba u divnoj zemlji.

PA
Pax
18:13 30.11.2016.

Svedjanka, yoga, zarucnik, Index! U sto se pretvorio ovajVecernji list, bljak?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije