Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 182
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTIV NIŽELIGAŠA

VIDEO Igrači Milana zbog rasizma prekinuli utakmicu!

'AC Milan's Kevin Prince Boateng celebrates after scoring against Arsenal during their Champions League last 16 first leg soccer match at the San Siro Stadium in Milan February 15, 2012. REUTERS/Max
Reuters
03.01.2013.
u 17:11

Prvi je u svlačionicu krenuo ljutiti Boateng, a onda i cijela momčad za njim

Prijateljska utakmica Milana i Pro Patrije prekinuta je zbog rasističkih ispada u 25. minuti! Tada su navijači talijanskog niželigaša vrijeđali tamnopute igrače rossonera, a onda su svi zajedno napustili travnjak.

Boateng, Niang i Muntari bili su glavna meta uvreda, a Boateng je svojom gestom poveo cijelu momčad u svlačionicu. Uslijed vrijeđanja, u bijesu je napucao loptu, skinuo dres i otišao s terena, a onda i ostali za njim.

- Bili smo jako ljuti od početka. Napuštanje terena bio je jasan odgovor na situaciju. Nismo mogli nastaviti u onakvoj atmosferi - rekao je kapetan Milana Massimo Amrosini.

Trener Massimiliano Allegri stao je iza svojih prvotimaca.

- Dobro smo odlučili. U Italiji se pod hitno moraju prestati događati ovakve stvari. Tužan sam i razočaran - rekao je Allegri.

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
09:37 04.01.2013.

sada oni lopovi u UEFI i FIFI,trljaju ruke,bitce milijonceka kazne.......

DH
dalibor.hren
17:26 03.01.2013.

Gdje je sad Platini, gdje je sad UEFA?

JA
JackRussell
19:50 03.01.2013.

zepcanac@ bome si ga slagao muški...hahaha....čisto sumnjam da jedan balavi 17-godišnji Amerikanac, kamoli Meksikanac uopće zna gdje je Bosna, a kamoli da su ti još i mater bosansku psovali...i još u državi Utah, vjerojatno najkonzervativnijoj u cijeloj Americi. Prije bih rekao da su te napala četiri srbina kojima si zasmetao zbog svog podrijetla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije