Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TO BI BILA POGREŠKA

Legenda Liverpoola brani Bilića: West Ham igra loše, ali nemojte mu dati otkaz!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
01.10.2016.
u 12:15

- Zabrinut sam, loše smo krenuli. Definitivno nije dobro i zato je jedina stvar na koju sada mislimo utakmica protiv Middlesbrougha.

Bilićev West Ham jedan je od najlošijih klubova Premiershipa, a danas im u 16 sati u goste dolazi Middlesbrough. Utakmica je to u kojoj se, po mnogima, Biliću određuje budućnost. Čekičari u sezonu nisu krenuli savršeno, Biliću se trese klupa, ali on u svoju momčad vjeruje. Jedan od onih koji nisu ispunili očekivanja je i Juventusov Simone Zaza, koji u tri utakmice nije uspio zabiti gol.

- Da, on je definitivno dobar igrač koji je stigao iz druge zemlje. Novim nogometašima treba vremena. Ako se sjetimo Dennisa Bergkampa, znamo da je njemu trebala čitava godina da proradi.A prvi je gol zabio u sedmom nastupu za Arsenal, te nakon odlaska iz kluba dobio spomenik! - branio je Bilić Zazu, a dodao je i kako Simone nije odradio pripreme zbog kasnog dolaska u West Ham i da je to svakako jedan od razloga zbog kojih još uvijek nije u pravoj formi.

Osim Zaze osvrnuo se i na utakmicu protiv Middlesbrougha.

- Zabrinut sam, loše smo krenuli. Definitivno nije dobro i zato je jedina stvar na koju sada mislimo utakmica protiv Middlesbrougha - govori Bilić

A kako Slaven brani svoju momčad, tako njega brani Jamie Carragher. Legenda Liverpoola, smatra da bi otkaz Biliću bio pogreška.

- Loše je za West Ham, a oni su bolji od ovog... ali ne krivite Slavena Bilića - kaže Carragher u analizi za Daily Mail.

>> Slaven Bilić otvorio dušu i priznao: Boli me kada se pogledam u zrcalo...

>> Slaven Bilić: Ušli smo u crnu rupu, kao da nas je netko začarao

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije