Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska

Ronaldo bi u istoj sezoni mogao zabiti svima u ligi

cristiano ronaldo
Reuters/Pixsell
26.03.2012.
u 18:42

Portugalcu još nedostaju pogoci protiv Barcelone i Mallorce da kompletira cijelu Primeru

Cristiano Ronaldo uskoro bi mogao postaviti još jedan rekord. Naime, ove je sezone u španjolskom prvenstvu postigao pogodak protiv čak 17 različitih klubova, protiv svih osim Barcelone i Mallorce.

No, ima još šanse jer Madriđani će u 35. kolu prvenstva igrati protiv Barcelone (22. travnja), a u zadnjem kolu protiv Mallorce (13. svibnja). Bit će prvi u povijesti ako mu to uspije.

Ključne riječi

Komentara 2

KL
klubuhb1
22:07 26.03.2012.

Da stvarno može zabiti svakome, do EURA če to još popravit a onda ako ponovno Real bude dolazio u Zagreb protiv Dinama če postati najbolji golgeter u povjesti LP. A Dinamo če svoju gol razliku i popraviti. Bit če vjerojatno oko -30.

KA
karambita
12:38 27.03.2012.

Bogami ga Ronaldo dobro zabija....ne bira protivnika hahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije