Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kobni let

Posljednja snimka poginulih nogometaša: A nisu niti trebali biti u zrakoplovu koji se srušio

Chapecoense
Screenshot Facebook
29.11.2016.
u 12:35

Oni su ranije zatražili dozvolu za čarter, a kad im brazilske vlasti to nisu odobrile odlučili su putovati komercijalnim letom preko Bolivije.

Nogometaši brazilskog Chapecoensea doživjeli su veliku tragediju tijekom putovanja na finale Copa Sudamericana. Njihov zrakoplov srušio se u Kolumbiji, a od 40-eročlane klupske delegacije preživjela su tek tri igrača i fizioterapeut. Ukupno je život izgubilo 76 ljudi od 81 koliko ih je bilo na letu.

Najgore od svega jest to što delegacija brazilskog prvoligaša uopće nije trebala putovati u Medellin kobnim zrakoplovom venecuelanske LaMije. Oni su, naime, ranije zatražili dozvolu za čarter, a kad im brazilske vlasti to nisu odobrile odlučili su putovati komercijalnim letom preko Bolivije. 

Zanimljivo i da su u srušenom zrakoplovu prije 20-ak dana putovali članovi argentinske reprezentacije. U zrakoplovu koji je letio u Brazil na kvalifikacijsku utakmicu za SP bili su Lionel Messi i Sergio Aguero. 

Inače, posljednja snimka nogometaša Chapecoensea snimljena je u zračnoj luci netom prije kobnog leta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije