Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vratnica

Pogledajte Modrićevu bombu iz daljine

Luka Modrić (1)
Reuters
16.09.2012.
u 11:34

Luka Modrić bio je najbolji igrač Real Madrida na gostovanju kod Seville, no nije uspio spriječiti poraz.

Jose Mourinho je nakon poraza izgubio živce.

- Igrali su sramotno, svaka čast Sevilli, ali mi nismo ni zavrijedili više. Razočarali su me mnogi, a razmišljao sam mijenjati čak sedmoricu! - kazao je Mourinho pa dodao:

- Nedopustivo je da primimo gol u drugoj minuti. Ovo nije momčad, ovo je katastrofa - dodao je Mourinho.

Španjolski mediji pišu kako je Mourinho vjerojatno prekasno ubacio Luku Modrića u igru, jer je on u Realu tek pokrenuo igru.

Ključne riječi

Komentara 38

TO
tomislavcity88
12:30 16.09.2012.

steta sto nije usla ova bomba, bio bi to vrhunski prvijenac. inace realova igra je ocajna (puno losija igra od one koju je hrvatska pokazala protiv makedonije)...luka se morao vracati u par navrata u obranu kako bi presjecao opasne napadee seville. no u ovome textu nije spomenut rakitic koji je odigrao jako kvalitetnu utakmicu, bio je medju najboljim na terenu, posebno u prvom poluvremenu, pa je tako bio asistent za pogodak. ima on i vise nego ocitu kvalitetu za reprezentaciju, ali u zadnjih par utakmica ocito se uspavao u nasoj repki. valjda je pomislio da je siguran na svojoj poziciji i da nema zamjenu, i zato je dobro da ga je stimac protiv belgije ostavio na klupi, nece li se malo trgnut.

Avatar BobaNova
BobaNova
12:39 16.09.2012.

JAAO!!! Lukica popusio u Sevilji , jao nama kaj bumo sad, propao svijet ...

TO
tomislavcity88
22:51 16.09.2012.

nisu mi nimalo jasni ovi sa komentarima tipa: "dosadni ste s modricem, pa dokle vise o modricu, ..ebo vas modric itd"...pa kao da ih netko tjera da kliknu misom i otvore ovu stranicu... evo npr, mene ako neka vijest tu ne zanima onda ju i ne otvaram, ima nesto sto cu procitati nesto sto necu. morate malo smiriti zivce vi pojedinci i popiti koju tabletu, jer ocito vas boli sto je netko uspio u zivotu i novine pisu o njemu a ne o vama. ja podrzavam luku, to je nas nogometni dragulj i nek se pise o njemu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije