Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U najjačoj ligi

Pletikosa i službeno u Deportivu: Borit ću se za jedinicu!

Stipe Pletikosa
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
28.12.2015.
u 15:30

Naravno, treba mi malo vremena, ali s obzirom na iskustvo koje imam, trebao bih se u potpunosti vratiti za desetak dana - kaže 36-godišnji vratar.

Stipe Pletikosa i službeno je postao vratar Deportiva iz La Corune. Objavio je to španjolski klub na službenim stranicama, a hrvatski vratar potpisao je do kraja sezone.

- Ovo je veliki klub. Zadovoljan sam što sam došao. Hvala im što su mi ponudili ugovor. Nisam dvojio jer se radi o klubu bogate povijesti. Motiviran sam, borit ću se za jedinicu. Pun sam samopouzdanja. Za mene je svaki trening izazov. Nadam se da ću svojim predstavama natjerati upravu da aktivira opciju produljenja ugovora. Nikad nisam bio za mirovinu, htio sam igrati i braniti u najjačim ligama. Ovo sam sanjao - rekao je Pletikosa i dodao:

- U prosincu sam trenirao s privatnim trenerom. Naravno, treba mi malo vremena, ali s obzirom na iskustvo koje imam, trebao bih se u potpunosti vratiti za desetak dana - zaključuje 36-godišnji vratar.

 

>>Stipe Pletikosa odbio Josea Mourinha, ali Deportivo nije!

 

Komentara 2

ZA
zaratusta
16:51 28.12.2015.

Uživaj legendo zaslužija si

Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
15:41 28.12.2015.

Pletikosa i službeno u Deportivu: Borit ću se da sa tribine ili klupe uletim na teren protiv Reala i Barce i prigrabim dres Ronalda i Messia!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije