Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubav na daljinu

MAX! Domagoj Vida na kućni prag šalje Dunji mirisne ruže

vida
pixsell
03.05.2011.
u 18:41

Domagoj je napravio prvi korak. Nismo odmah započeli vezu, ali je, srećom, bio uporan, otkrila je Dunja, od Domagoja viša tri centimetra

Iz perspektive ljepšeg spola valjda nema veće žrtve i jačeg dokaza ljubavi nego da zbog dragog počnete pratiti – nogomet. Tu je "žrtvu" zbog nogometaša Bayera iz Leverkusena, povremenog hrvatskog reprezentativca Domagoja Vide (22), podnijela talentirana odbojkašica Vukovara i povremena reprezentativka Dunja Novalić (21), kći nekadašnjeg čelnika nogometnog i odbojkaškog kluba iz Osijeka, pokojnog Antuna Novalića.

Iako ih najveći dio godine dijeli više od 1300 kilometara, u ljubavi odbojkašice i nekadašnjeg kapetana bijelo-plavih cvjetaju ruže. A s vremena na vrijeme i stižu Dunji u Osijek, na kućni prag.

– Domagoj je romantičan. Svako malo iznenadi me, kupi mi nekakav dar iako to ne tražim – kaže Dunja.

Najpoznatija osječka ljubavna priča traje 15 mjeseci, a počela je slučajno. Do izlaska sa zajedničkim prijateljima, tadašnjim Domagojevim suigračima Karlom Primorcem i Slobodanom Stranatićem, nisu se poznavali, jedno o drugom nisu ništa znali, a onda je započelo SMS dopisivanje i nakon mjesec dana dogodila se ljubav.

– Jako je teško održati vezu na daljinu – priznaje Dunja.

– Nekad bude teško, dođu male krize, ali uspijemo gurati nekako – dodaje Domagoj koji je i 22. rođendan morao proslaviti sam.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije