Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oni su hit

Hrvat u talijanskom čudu: Cijela Italija navija za nas, namučit ćemo Milan!

Vedran Celjak
Foto: Nino Strmotic/PIXSELL
26.01.2016.
u 10:28

"Stvarno je teško opisati koliko smo postali popularni u Italiji. U polufinalu kupa nalaze se Juventus, Inter, Milan i – Alessandria.

Vedran Celjak vrlo je zanimljivo nogometno ime. Riječ je o 24-godišnjem braniču, nekadašnjem članu Zagreba koji već pet godina igra u Italiji.

Vedran je još 2011. prešao u Sampdoriju, a danas je član tamošnjeg trećeligaša Alessandrije, najugodnijeg iznenađenja talijanskog nogometa, polufinalista talijanskog kupa. Alessandria je u tom natjecanju izbacila Alto Vicentino, Pro Vercelli, Juve Stabiju, Palermo, Genou i Speziju, a danas će na svom travnjaku tražiti novo čudo i ugostiti veliki – Milan!

"Uh, evo, u Italiji sam već 5-6 godina, potpuno sam se udomaćio ovdje. Bilo je na početku teških trenutaka, raznih ozljeda. U Sampdoriji nikada nisam dobio priliku, pa sam odlazio na razne posudbe. Tako sam proteklih godina igrao za Pergocremu, Grosseto, Padovu i Benevento, različite klubove drugoligaškog i trećeligaškog ranga. Onda sam ovoga ljeta imao nekoliko ponuda, čak i onih iz Serie B, ali sam se odlučio za Alessandriju. I nisam pogriješio. Ovdje su mi ponudili pravi projekt, višegodišnji ugovor i zadovoljan sam svime oko kluba", kazao je u razgovoru za Goal Vedran Celjak, pa nastavio:

"Stvarno je teško opisati koliko smo postali popularni u Italiji. U polufinalu kupa nalaze se Juventus, Inter, Milan i – Alessandria. Cijela Italija priča o nama, svi navijaju za nas. Piše se o ''nogometnoj bajci iz Alessandrije''. Danas je užitak biti igrač Alessandrije, odlično nam ide i u prvenstvu gdje se borimo za ulazak u Serie B."

A što je Vedran Celjak još rekao o Alessandriji, zvjezdanom statusu, navijačima te o utakmici života protiv Milana, pročitajte na portalu Goal.com.

>>Senzacija u talijanskom kupu, trećeligaš u polufinalu!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije