Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 192
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hernan Crespo:

Mandžukić je bolji od Džeke u igri glavom

30.08.2015.
u 06:30

– U igri glavom Mandžukić je bolji. Djeluje dosta statičan, ali nikako ga se ne smije ostaviti samog. Džeko je pak pokretljiviji, voli se kretati, driblati, ali i više puca po golu - rekao je Crespo.

Današnja utakmica Roma - Juventus odzvanja talijanskim medijskim prostorom, a Hernan Crespo najavio je u Gazzetti duel kao dvoboj dva diva, Mandžukića i Džeke...

– Kada bih birao, izabrao bih Džeku. Ali Mandžukić je igrač koji nikada ne odustaje i u kojeg možeš imati maksimalno povjerenje - rekao je 40-godišnji Argentinac i dodao:

– Džeko je igrač koji može odigrati za desetku, a onda dan poslije za četvorku. Njemu isto tako nedostaje malo zlobe u igri! Mandžo? On je stalno prisutan, jako koristan, što ne znači da je to oku uvijek lijepo za vidjeti. On se još mora prilagoditi Juventusu, ali i Juventus njemu.

Crespo ih je i secirao:

– U igri glavom Mandžukić je bolji. Djeluje dosta statičan, ali nikako ga se ne smije ostaviti samog. Džeko je pak pokretljiviji, voli se kretati, driblati, ali i više puca po golu.

>> Iznenađenje! Juventus izgubio kod kuće, Mandžukić promašio zicer

Komentara 6

UZ
uzor10
14:04 30.08.2015.

To je kao da usporediš BMW i fiću,mandzo ne zna primiti loptu a kamoli sto drugo veze od nogometu nema

JB
jbt...
12:36 30.08.2015.

Dzeko je bolji, u svemu!

ST
Stipan
09:56 30.08.2015.

Džekino je vrijeme prošlo, a Mandžukić se ne uklapa u stil igre bilo koje momčadi. U današnje se vrijeme fusbal igra drugačije .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije