Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vrijeme rastanka

Guardiola u petak objavljuje da napušta Barcelonu!

guardiola
AFP/Pixsell
26.04.2012.
u 20:43

- On bi karijeru volio nastaviti u Engleskoj, kad već nije na Otok došao kao igrač, da se bar dokaže kao trener

Prema pisanju Sky Sporta, trener Barcelone Pep Guardiola na sutrašnjoj će konferenciji za novinare obznaniti da napušta Barcelonu. Stručnjak za španjolski nogomet Guillem Balague za Sky Sports je potvrdio da Guardiola više nema namjeru ostati u klubu.

- On ima potrebu otići u drugi klub, u drugu državu. U Engleskoj nikad nije igrao iako je bio blizu dolaska u Wigan, a tražili su ga i Manchester United, Liverpool i Tottenham. Ako se kao igrač nije dokazao na Otoku, onda to želi kao trener.

Balague je istaknuo kako njegov odlazak nije povezan s nekakvim problemima unutar svačionice, već da se jednostavno zasitio.

- Guardiola već šest mjeseci razmišlja o odlasku i sad je prelomio. On je veliki radnik, puno napora ulaže i došlo je do velikog zasićenja.

Kao moguće nasljednike Balague je istaknuo četiri kandidata; Marcela Bilsu, Andre Villas-Boasa, Laurenta Blanca i Ernesta Valverde.

Ključne riječi

Komentara 10

TO
tonny555
21:22 26.04.2012.

tako je odi.

DU
Deleted user
21:49 26.04.2012.

Pošteno! Trener koji s Barcelonom ne osvoji ni BBLV ni UEFA Ch.L. treba pustiti nekok, koji to može i zna. Uostalom, dosta je prije i naosvajao trofeja. P.S.Pozdrav mu od Ibre, iz Milana!

BA
baniček
20:56 26.04.2012.

trebao je odavno otići jer je uništio barcelonu, ali zanima me koliko su ga platili za to zlodjelo. odi što prije...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije