Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Španjolska

Guardiola potvrdio da odlazi, novi trener Tito Vilanova!

'Barcelona\'s coach Pep Guardiola attends a news conference at Joan Gamper traning camp, near Barcelona, March 16, 2012. REUTERS/Albert Gea (SPAIN - Tags: SPORT SOCCER)'
'ALBERT GEA'
27.04.2012.
u 12:34

Pep Guardiola na treningu se oprostio s igračima: Dečki, gotovo je, odlazim iz kluba!

Četiri godine vodio je Guardiola Katalonce, a na treningu u petak ujutro kazao je igračima:

– Dečki, gotovo je, odlazim iz kluba.

I u četvrtak smo pisali o tome, a najavio je to i španjolski stručnjak Guillem Balague.

– Nije u pitanju nikakav sukob u svlačionici, Guardiola se jednostavno zasitio. Sigurno će otići jer želi promijeniti sredinu. Kao igrač nije došao na Otok pa bi se tamo želio iskazati kao trener – rekao je za Sky Sport Balague.

Na konferenciji za novinare i službeno je javnosti potvrdio svoj odlazak.

-   Vrijeme mi je da odem, moja odgovornost mi tako govori - prvo je što je Guardiola rekao, a zatim je dodao:

- Četiri godine su prava vječnost. Potpuno sam istrošen, uništio me ovaj ubitačan ritam. Već sad davno odlučio da ću otići, a sad je pravo vrijeme za to. Žao mi je što je bilo toliko neizvjesnosti oko moje budućnosti, ali nisam htio povrijediti ljude s kojima sam godinama radio i imao odličnu suradnju. Žao mi je što odlazim, ali tako je najbolje.

Iako su se kao mogući nasljednici spominjali Marcelo Bielsa, Laurent Blanc, Luis Enrique, Andre Villas-Boas i Ernesto Valverde, predsjednik Barcelone Sandro Rosell to je demantirao i odmah otkrio ime novog trenera:

- Bit će to Pepov dosadašnji pomoćnik Tito Vilanova!

Tom odlukom zadovoljan je bio i Guardiola:

- Tito je više nego sposobna osoba, ne samo zbog svega u čemu mi je pomogao. Igrači ga poznaju, u igri Barcelone bit će vrlo malo promjena.

Ključne riječi

Komentara 8

Avatar mach13
mach13
13:14 27.04.2012.

Guardiola za trenera HR; da i Hrvate nauci tick-tack nogomet da ih nije grozno gledati. Do sada su pretežito igrali kao \"muhe bez glave\". Pogotovo Bilic-boysi rade nogomet, dok—nogomet se igra.

Avatar germanikus
germanikus
13:45 27.04.2012.

Iz pouzdanih sam izvora saznao da Guardiola odlazi za trenera slovenske muške skijaške reprezentacije!Navodno će još volonterski educirati i slovenske nogometne trenere da razlikuju bananu od nogometne lopte!

AC
actros
12:58 27.04.2012.

a da porazgovaras sa mamicem u cetri oka ,mozda da dodjes u dinamo a sta mislis......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije